- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Otvori novu temu.
Da moraće, ja mislih da ćeš odgovoriti odmah u dva tri posta a pošto izbegavaš odgovor onda moraće nova tema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Otvori novu temu.
Da moraće, ja mislih da ćeš odgovoriti odmah u dva tri posta a pošto izbegavaš odgovor onda moraće nova tema
Nego, s obzirom da ti vjeruješ kako vam je Father Miller točno znao dan i čas Isusova dolaska, a to nije znao ni Isus nego samo Otac, sjedi li vam Father Miller bliže Ocu od Isusa, jer su jedino Otac i Father Miller znali dan i čas Isusova dolaska?
Zašto odgovaraš na nepostavljena pitanja? Jesi li ti "sav svoj"?
Dakle, ponavljam pitanje. S obzirom da ti vjeruješ kako vam je Father Miller točno znao dan i čas Isusova dolaska, a to nije znao ni Isus nego samo Otac, sjedi li vam Father Miller bliže Ocu od Isusa, jer su jedino Otac i Father Miller znali dan i čas Isusova dolaska?
Ovo nije tema o tome jesam li ja katolik. A jesam li ili nisam, neka bude baš onako kako tebi paše.
Čuj "katolički filter"!?!?!?. Računanje datuma Kristova dolaska je đavliji posao i Katolička crkva to svojim vjernicima priječi.![]()
Nije Miler znao dan i cas Isusovog dolaska, vec u Danilu 8 i 9 poglavlje postoji vremensko prorocanstvo o 2300 godina, Koje doseze do 1844 godine, i koje govori da ce tada otpoceti ociscenje Svetinje.
Stvarnoslape, mnogo lazes.
Dakle, nije Miler nista samoinicijativno racunao,
I sam Danilo kaze da je on sam racunao vreme obnove Jerusalima, i on kaze ( parafraziram ) "JA IZRACUNAH BROJ GODINA KOJE BESE REKAO GOSPOD ZA RAZVALINE JERUSALIMSKE"
Dakle, nije Danijel računicom došao do "sedamdeset godina", nego je taj broj našao kod Jeremije.![]()
Dakle, ako je Miler od sotone - onda je to i Danilo, jer su oni ucinili istu stvar.