- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Otvori novu temu.
Da moraće, ja mislih da ćeš odgovoriti odmah u dva tri posta a pošto izbegavaš odgovor onda moraće nova tema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Otvori novu temu.
Da moraće, ja mislih da ćeš odgovoriti odmah u dva tri posta a pošto izbegavaš odgovor onda moraće nova tema
Nego, s obzirom da ti vjeruješ kako vam je Father Miller točno znao dan i čas Isusova dolaska, a to nije znao ni Isus nego samo Otac, sjedi li vam Father Miller bliže Ocu od Isusa, jer su jedino Otac i Father Miller znali dan i čas Isusova dolaska?
Zašto odgovaraš na nepostavljena pitanja? Jesi li ti "sav svoj"?
Dakle, ponavljam pitanje. S obzirom da ti vjeruješ kako vam je Father Miller točno znao dan i čas Isusova dolaska, a to nije znao ni Isus nego samo Otac, sjedi li vam Father Miller bliže Ocu od Isusa, jer su jedino Otac i Father Miller znali dan i čas Isusova dolaska?
Ovo nije tema o tome jesam li ja katolik. A jesam li ili nisam, neka bude baš onako kako tebi paše.
Čuj "katolički filter"!?!?!?. Računanje datuma Kristova dolaska je đavliji posao i Katolička crkva to svojim vjernicima priječi.
Nije Miler znao dan i cas Isusovog dolaska, vec u Danilu 8 i 9 poglavlje postoji vremensko prorocanstvo o 2300 godina, Koje doseze do 1844 godine, i koje govori da ce tada otpoceti ociscenje Svetinje.
Stvarnoslape, mnogo lazes.
Dakle, nije Miler nista samoinicijativno racunao,
I sam Danilo kaze da je on sam racunao vreme obnove Jerusalima, i on kaze ( parafraziram ) "JA IZRACUNAH BROJ GODINA KOJE BESE REKAO GOSPOD ZA RAZVALINE JERUSALIMSKE"
Dakle, nije Danijel računicom došao do "sedamdeset godina", nego je taj broj našao kod Jeremije.
Dakle, ako je Miler od sotone - onda je to i Danilo, jer su oni ucinili istu stvar.