Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Komentari su ti besmisleni.Pa fizički je nečista.
A nije zbog nečistoće.
A ti tvrdiš da je čista, ali je ipak ne jedeš. Pa vaše magijsko shvatanje pričesti jeste besmisleno.
Vaše shvatanje je magijsko da je Isus bukvalno u hljebu i vinu i da ste bolji ako ste uzeli hljeb i vino. Taman takvo shvatanje je imao Juda Isk.
A sada je čista.
i drago mi je da ne shvatam vaše mgijsko poimanje pričesti.
Zato sto vrednost Hristove krvi jos nije primenjena i mi nismo dobili vecni zivot. Vec sam odgovorio.
Puko bi ti od muke, jer ne mozes oboriti ono sto sam dao.Sada bih umro od smijeha da ovo nije zalosno sto si dao. Jos zalije sto svoju nauku pokusavas dokazati Biblijom.
Pa tebi i jeste novo kad ti Boga ne slusas, niti bibliju vec gatas u brojeve..???
Ovo je neko novo jevanđelje.
Puko bi ti od muke, jer ne mozes oboriti ono sto sam dao.
"okrenuću lice svoje na suprot onomu čovjeku koji bude jeo krvi, i istrijebiću ga iz naroda njegova. Jer je duša tijelu u krvi; a ja sam vam je odredio za oltar da se čiste duše vaše;" (3. Mojsijeva 17,11)
Ovde ti govori za zivotinje koje se jedu, i kaze da se njihova krv ne jede zato sto njihova krv predstavlja Hristovu krv!
Što se tiče drugog - apostoli jasno kažu "DA SE VERNI ČUVAJU OD UDAVLJENOGA, I OD KRVI" odnosno - od udavljene životinje, jer kada se životinja udavi. postoji opasnost da se krv zadrži u telu životinje, ili da se zgruša, i tada postoji veća opasnost od oboljevanja od nečistih materija koje se nalaze u krvi životinje.
Uzas!
Dokazao sam da se krv ne jede iz "duhovnih" a ne iz "fizickih" razloga!
Mozete li to poreci?
NE MOZETE!
ALI CETE SE ZATO PRAVITI LUDI I MALOUMNI!