Problem sa mačkama

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Koliko si zgazio mrava,puževa,ubio komaraca i mušica,pojeo svinja ,jaja i popio mleka?
Tužilac nema više pitanja :yea:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Najbolje ......promeni macora....yes3... Uzmi nekog " Sijamca " .....da se na.ebe keve svim macorima u kraju ..:yea:... i da se njime " Dicis "......yes3

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa jesi u pravu,burazer je imao Ramba....taj je lešio i boksere (kerove)
ali nemam ja kliker pa da menjam...Mada ,nabaviti štene neko nije loša ideja...nek stasaju zajedno...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Koliko si zgazio mrava,puževa,ubio komaraca i mušica,pojeo svinja ,jaja i popio mleka?
Tužilac nema više pitanja :yea:

mravi nisu zivotinje vec insekti, puzevi su gmizavci, komarci su takodje insekti kao i musice, svinjetinu ne jedem jer sam vegeterijanac - zivim na ribi i prirodnoj hrani, jaja ne smem zbog holesterola a mleko me uzasava - kao mali sam imao alergiju na mleko i mlecne proizvode.

sir sam jeo 2 put u zivotu jer nisam mogao da izbegnem a burek jedem sa spanacem iskljucivo i bez jogurta

kad vec moram da se pravdam pred sudom

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
:) Još ćeš da me ubediš da insekti,gmizavci i ribe nisu životinje...:)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Auuuu rodjačeeeee...al si sad lupio....znači promaja me oduva!

Evo malo lekcija iz biologije

-ribe nisu sisari jer sisari se radjaju živi a ribe legu jaja (postoje ribe sisari kao što je kit ubica)

-puževi nisu gmizavci već mekušci,ali i jedni i drugi su životinje...

S obzirom da imaš internet a ne znaš ove stvari praviću se da su ovo postovi u pokušaju duhovitosti...:vorred:

Sem toga,nemoguće da nisi ni jednu emisiju odgledao na TV-u ,npr. Najsmrtonosnije životinje...tamo je puž jedan u top 50 ;)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Zonki a da ti nisi taj macor sto ne moze da otera drugog macora?

230596.gif

Natrag