Problem sa mačkama

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
od ovolikih komentara bas li na mene udari???

sta ja znam sta je. ja ih imam 8 pa se ni za jednu ne zalim. sad kad mi se mcka omaci [a to je 4+ standard vec 3 godina unazad] bice ih 12 pa nikom nista - nikad i nisu kuci. ja Inferna nisam vido vec mesec dana a Bagero ga nema vec 2.

to su macke covece, sta ocekujes? moraju da se bore za teritoriju - zakon jaceg pobedjuje. tvoj macor ce morati da se izbori za svoju teritoriju i ti tu nista ne mozes

Ja se izvinjavam pokretacu teme,sad tek shvatam ozbiljnost njegovog problema,nije lako resavati njihove razmirice... wink3

Nego,Black,covece,pa ti si zesci od mene!Ja imam tri (doduse,bilo ih je nekada i vise) ali 8?!Ups,uskoro 12?!:???:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
@BLACKandBLOND
Opet ti ja kažem - Mog mačka smem samo ja da šamaram.
A ne mogu da ga uhvatim jer je brži...one fazone sa hvatanjem goluba uz pomoć hrane i kutije ne može da uspe jer ja nemam vremena da čamim ceo dan i da čekam skota da se pojavi...Sem toga nije on gladan koliko želi da napakosti mom Cikoti.

A najgore od svega što me forum sprda...ja razumem da me ljudi tovare,ali forum....gledaj ovo
Slične teme
Anne Hooper's Kama Sutra
Kolač sa kruškama
Čokoladna torta sa kruškama
The Kama Sutra of Vatsayayana

Pa, what a f...
Sutra ujutro ustajem u pola 5,izlazim go i na sred travnjaka ima da obeležim prvu tačku terotorijalnog integriteta.
Onda na još dva mesta blizu komšijine ograde ,čisto da napravim sistem bermudskog trougla u kom će da nestane svaka inostrana mačka...

Sem toga,kad Amerikanac može da ubije čoveka jer mu gazi travnjak ,pa mogu i ja jednu vreću buva i 200grama g***na otresem od beton,čisto da imam patosnicu za predstojeću zimu...A boga mi kakvo je leto...mogu da zamislim kako će biti...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma, ja bih ga uštrojio i mirna Bačka! I onako izgleda da je neki mlakonja, pa mu muda i tako ničemu ne služe!:):):)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ma, ja bih ga uštrojio i mirna Bačka! I onako izgleda da je neki mlakonja, pa mu muda i tako ničemu ne služe!:):):)

Vidim i ja da tu nešto smrdi...i ovako mu samo prave veliko trenje između zadnjih pneumatika...
Mada ja ipak ostajem pri vendetti....e sad da li će da bude old school aka katana smash
samuraicat.jpg

pragaro0ragana_samurai-cat.jpg

samurai-cat-pr.jpg

...ili će da bude Search and Destroy
cat.jpg

2241-cat-army.jpg

sniper_cat.jpg

...to moram loš da razmislim...kako ukloniti telo,nabaviti alibi,birokratija,tablica množenja,kifla s kremom...

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
posto nema maceceg psihijatra a vidi se iz prilozenog da je neophodan,mogli bi da organizujemo konkurs za jednog privremenog psihijatra koji bi nam pomagao u resavanju mracnih tajni macje psihe.
ima li kandidata?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
posto nema maceceg psihijatra a vidi se iz prilozenog da je neophodan,mogli bi da organizujemo konkurs za jednog privremenog psihijatra koji bi nam pomagao u resavanju mracnih tajni macje psihe.
ima li kandidata?

najbolje da vi macke ostavite na miru a da sebi nabavite psihijatra ...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Moj macor mirno spava na mojoj strani kreveta, treba ga oterati odatle sada. Jutros smo imali tucu sa zucom i ostao je bez ogrlice. Maceca posla.

Natrag