Problem sa mačkama

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
:haha::haha::haha:Jao Zonki koji si ti kralj...
Pa normalno je da se macori "tuku" sta ti je to cudno...Ja razumijem da ti ga je zao ali to nije ralog da ubijes onog drugog...:cray:
Znas kako...imala sam ja slican problem ...
Lako ga je uhvatiti dok jede npr.hranu tvog macora...Stavi ga u paket i odvezi par kilometara od kuce svoje...A ne da ga ubijes...:stop:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Mozda ne bi bilo losa ideja da tog tvog macora ubedis da proba u troje.....Tako bi bili svi

srecni, siti i nasmejani.....:)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ama ljudi vi se sprdate sa mnom a meni gori pod nogama...
Kako da mu dam negde drugde da jede kad je to ispred kuće a u kuću ne može iz više razloga (nakotile se buve,keva ne da u kuću zato,prašimo ga svaki dan,kupamo svake nedelje,nokte ne sečemo,nema odgovarajuće grickalice,a i leto je...koji će mi u kući...izlazio je on i tokom zime ali je dobijao manje batina)
Išao je prošlog meseca na boks ali dzabe...ne zna ni da se kreće a kamoli da udari nekoga
funny-cat-picture-boxer-kitty.jpg

Komšija dao vazdušaru nekom klinji u familiji da tamani golubove i sad sam ja u ćor sokaku...Mačka ne mogu da vatam rukama jer je brz (otac ga ped***ki je**) i ne mogu da postavim zamku...
Nije problem sa "drugaricom" jer on je nju gu*io na sred dvorišta pred babom i dedom...nego u mačku...čeka iz zasede da ga skoli i opkoli jer je ljubomoran...moj mačak je 10 puta lepši od njega.
Jedno veče sam se vratio sa posla i video lokvu tečnosti na pločicama ispred vrata i mnogo dlaka...kad sam se malo sageo kad se nisam šlogirao...jadan se upišao od straha i bolova koliko ga je izujedao i izgrebao...Nije celu noć došao.

A danas je kap prelila bokal...Ajde što ga je tukao ispred kuće i ponizio pred ženskom ,AL DA GAZI BABINO I KEVINO CVEĆE!!!! E to će druškan malo da izvine...

PS
BlackWizard sram te bilo. zar tako da postupas sa tim neznim zivotinjicama. sramota ....
A šta je moj mačak? On je ameba?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
A šta je moj mačak? On je ameba?

od ovolikih komentara bas li na mene udari???

sta ja znam sta je. ja ih imam 8 pa se ni za jednu ne zalim. sad kad mi se mcka omaci [a to je 4+ standard vec 3 godina unazad] bice ih 12 pa nikom nista - nikad i nisu kuci. ja Inferna nisam vido vec mesec dana a Bagero ga nema vec 2.

to su macke covece, sta ocekujes? moraju da se bore za teritoriju - zakon jaceg pobedjuje. tvoj macor ce morati da se izbori za svoju teritoriju i ti tu nista ne mozes

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa neka se bori protiv komšijskog kera...šta je našao mog jadnog malog mačka...tek se ispilio ovaj ga šamara...Ako se ja budem borio za teritoriju ima da bude KAAATANA

PS extra ime za živuljku...Inferno :D Podseća me na Warcraft

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
razumem tvoje probleme...
dok nisam imala macku,mislila sam da su sve macke jel' tako macke.mislim iste.kakve li zablude.moj macak je kao mladji bio skoro normalan.sad ne mjauce nego skripi,ne mazi se nikad,nego se zavlaci ispod cebeta i spava i ne voli macke nego muske macke:fool:
da li negde postoji maceci psihijatar,mozda dobijemo popust za grupnu terapiju!?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
dok nisam imala macku,mislila sam da su sve macke jel' tako macke.mislim iste.kakve li zablude.moj macak je kao mladji bio skoro normalan.sad ne mjauce nego skripi,ne mazi se nikad,nego se zavlaci ispod cebeta i spava i ne voli macke nego muske macke:fool:
da li negde postoji maceci psihijatar,mozda dobijemo popust za grupnu terapiju!?

Kad nadješ broj prosledi mi,da ne radi katana...vinsent:hunter:triniti:assassin:
-.- Još ću i ćeliju da zapatim...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013

koje legende...
ja koliko god se smorim imam vas da me nasmijete...znam da je vama tesko ipak ih volite ali meni je stvarno smjesno kako vi pisete...
pa zonki kako ne mozes da ga uhvatis nije mi jasno pa ako nista pametniji si od njega zaj**i ga nekako...i odvezi ga od kuce...imala sam i ja tih problema ali ako volis svog macka kako bi drugog mogao da ubijes nije mi jasno?:???:
i dobro ti je bleki rekao to su macija posla bore se za teritoriju...:dntknw:to tako mora biti:vorred:

Natrag