Član
- Učlanjen(a)
- 06.09.2009
- Poruka
- 1.389
Bas zato sam ti i napisao da podignes normalno sistem na onaj HDD od 160GB, da bi video konkretno stanje diska, jer u virtualnom okruzenju nije merodavno, mislio sam da je disk ispravan zaista, jbg, bolje da jeste, ipak na licu mesta je lakse sve utvrditi, nego ovako, zato sam ti rekao da odneses kod nekog i vidis konkretno.
Inace SMART (fabricki algoritamski firmware) ume da brljavi, ali sto se tice elektronike, tu nema puno oscilacija.
To sto je proizveden, nema bas neke veze, ja imam HDD iz 2002. i radi kao sat i dan danas, jednostavno HDD je pukao i to je to, cak ni vreme nije merodavno, razlozi mogu biti razliciti, kako zbog loseg napajanja, pregrevanja, tako i okruzenja u kom HDD radi.
Inace SMART (fabricki algoritamski firmware) ume da brljavi, ali sto se tice elektronike, tu nema puno oscilacija.
To sto je proizveden, nema bas neke veze, ja imam HDD iz 2002. i radi kao sat i dan danas, jednostavno HDD je pukao i to je to, cak ni vreme nije merodavno, razlozi mogu biti razliciti, kako zbog loseg napajanja, pregrevanja, tako i okruzenja u kom HDD radi.