Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
Uredu POELBUSTER nagovori me da nisu u pravu.Peko prijatelju,
ovde se ne diskutuje o Jehovinim svedocima.Ako želiš ajde na temu JS pa da malo popričamo o lažnim religijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uredu POELBUSTER nagovori me da nisu u pravu.Peko prijatelju,
ovde se ne diskutuje o Jehovinim svedocima.Ako želiš ajde na temu JS pa da malo popričamo o lažnim religijama.
Koje činjenice? I to još neoborive. Svaku takvu činjenicu koju postaviš neće imati mogućnost da bude ignorirana.
Do tada, priznajem bog nepostoji.
Do tada su vaša maštanja(vjernička) do te mjere izmanipulirana tako da ignoriranje bi bilo bezsmisleno. Zašto Crkva ne dijeli sudbinu svog osiromašenog naroda. Bijedni socijalni status i nacionalni identitet štiti crkva.
Mogao bih vjerovati u neke paranormalne, nemoralne, nemoguće scene koje crkva predstavlja. Sve to i ko zna što još, da nije fascinantno kako njena zemaljska lakomost i biznis , nadmašuju njenu prvobitno namijenjenu ulogu.
PS: Samo da podsjetim kako isus krist nije iza sebe ostavio ni jednu jedinu pisanu riječ. Činjenica. Svi ostali pisci i stvoritelji pisanih crkvenih riječi izvrću riječi možebitno izrečenog isusa.
Kojom činjenicom ?, da na ona pitanja za koje još uvek nema odgovora nauka ne želi da prihvati teze koje nisu dokazane - smešno.
Znači nauka bi po tome na sva sledeća pitanja po Entoniju trebala da odgovori - sledećim odgovorom.
Šta stoji iza zakona gravitacije - Božija volja
Sta je iza Arhimedovog zakona - Božija volja
Šta stoji iza FAradejevog zakona - Božja volja
Dokle bi stiglo saznanje da je nauka na početku svog postojanja dopuštala ovakve odgovore.
Pa vi kao i da niste citali temu. Evo neka ta cinjenica bude najobicnija bakterija! Mene, kao i ovog religioznog naucnika, zanima ko je dao bakteriji sve te informacije? Samo budite ozbiljni, nemojte ono ''pa nastalo slucajno....silom prilika.'' ...jer jedan kompjuter je smesno porediti sa bakterijom, a znamo ko je kompjuteru dao sve te informacije.Koje činjenice? I to još neoborive. Svaku takvu činjenicu koju postaviš neće imati mogućnost da bude ignorirana.
Do tada, priznajem bog nepostoji.
Do tada su vaša maštanja(vjernička) do te mjere izmanipulirana tako da ignoriranje bi bilo bezsmisleno. Zašto Crkva ne dijeli sudbinu svog osiromašenog naroda. Bijedni socijalni status i nacionalni identitet štiti crkva.
Mogao bih vjerovati u neke paranormalne, nemoralne, nemoguće scene koje crkva predstavlja. Sve to i ko zna što još, da nije fascinantno kako njena zemaljska lakomost i biznis , nadmašuju njenu prvobitno namijenjenu ulogu.
PS: Samo da podsjetim kako isus krist nije iza sebe ostavio ni jednu jedinu pisanu riječ. Činjenica. Svi ostali pisci i stvoritelji pisanih crkvenih riječi izvrću riječi možebitno izrečenog isusa.
Pročitaj ovo , možda će ti biti jasnije; AbiogenezaPa vi kao i da niste citali temu. Evo neka ta cinjenica bude najobicnija bakterija! Mene, kao i ovog religioznog naucnika, zanima ko je dao bakteriji sve te informacije? Samo budite ozbiljni, nemojte ono ''pa nastalo slucajno....silom prilika.'' ...jer jedan kompjuter je smesno porediti sa bakterijom, a znamo ko je kompjuteru dao sve te informacije.
Pa vi kao i da niste citali temu. Evo neka ta cinjenica bude najobicnija bakterija! Mene, kao i ovog religioznog naucnika, zanima ko je dao bakteriji sve te informacije? Samo budite ozbiljni, nemojte ono ''pa nastalo slucajno....silom prilika.'' ...jer jedan kompjuter je smesno porediti sa bakterijom, a znamo ko je kompjuteru dao sve te informacije.
Jednu stvar sam zaborvavio da "rečem" . Videli smo da je gospodin Venter od nežive prirode napravio ćeliju (bakteriju). To je dokaz da od nežive prirode može da se stvori život. E sad ko je na zemlji stvorio život , zasad ima tri popularna odgovora .Pa vi kao i da niste citali temu. Evo neka ta cinjenica bude najobicnija bakterija! Mene, kao i ovog religioznog naucnika, zanima ko je dao bakteriji sve te informacije? Samo budite ozbiljni, nemojte ono ''pa nastalo slucajno....silom prilika.'' ...jer jedan kompjuter je smesno porediti sa bakterijom, a znamo ko je kompjuteru dao sve te informacije.
Pitanje je.... odakle dolaze ti zakoni? I zasto imaju taj oblik koji imaju?... zasto su prirodni zakoni ovakvi kakvi su. Da li je to naucno pitanje ili nije? ili najednostavnije, niko to ne zna....
Ako uzmemo bar na cas teoriju, da su fizicki zakoni, ma kakav slucajan skup pravila, zivot gotovo izvesno ne bi postojao.