Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
E jes', može sve ovo da ti posluži, al' nisi ti poš'o u baštu nego u boj ljuti! :acute:

Pokaži mi još kakva oruđa imaš, brzo! Za jezik duži no kod druga Meda znam, i za klipane, mislim klipove.:lol:
Daj nešto malo da se atmosfera podigne na pravi nivo AZ pokreta,daj nešto što ne videsmo do sad.

Morala sam da se vratim mLogo strana i pročitam mnogo toga da bi se setila koju mi funkciju drugarica Kalimerčica dodeli ((Ministar za oporavak i rekreaciju) šta pokret čini - zaboravila u žaru borbe.
Testiranje može da počne! :D:D:D
Samo ću, specijalno zbog druga Vukajla, da promenim redosled reči te ću biti Ministar za rekreaciju i oporavak!:monkey:
Pazi sad, svaki pokret i potez će da ti snimam!to_keep_order

A,to je ono sto sam (onako) iz prve ruke pokupio sa klavira... bezveze....
Paaa,imamo ovde....hmmmm...recimo....raznorazniJe vrsta glondzi,cincilatora....kojekaviJe sokocala i kur-dur bolcni...cek,malo....aha! Evo ga - eksplozivni modulator:

usb-memory-bomb.jpg

Upakovan da lichi na neku USB zezanciju,ali u pravim rukama cini veliko BUM:

saupload_nuclear_bomb_badger350.jpg

Posle njega ne ostaju ni tuzne uspomene,a kamo li kakvi tragovi (dzaba ondaK i rekrekracija i oproravak)! :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
Vučko, sve to oružje ti ništa ne vredi, pitaj Pyca da ti kaže kako je samo na dah oborio celu kafanu. Beli lukac je najbolje oružje. Vrati se ti na stranu 119 da pročitaš izveštaj pa da vidiš kako to izgleda u stvarnosti. ;)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Vučko, sve to oružje ti ništa ne vredi, pitaj Pyca da ti kaže kako je samo na dah oborio celu kafanu. Beli lukac je najbolje oružje. Vrati se ti na stranu 119 da pročitaš izveštaj pa da vidiš kako to izgleda u stvarnosti. ;)

Aaaahaaa... sad mi je jasno! :D

Ima cika Vule i takav specijal... Naspram njega - eksplozivni modulator je mala maca... Necu sada da otkrivam o cemu se radi,vec kad dodje vreme za to! ;)

Btw,onaj PYC-ov tekst me je neodoljivo podsetio na:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
A,to je ono sto sam (onako) iz prve ruke pokupio sa klavira... bezveze....
Paaa,imamo ovde....hmmmm...recimo....raznorazniJe vrsta glondzi,cincilatora....kojekaviJe sokocala i kur-dur bolcni...cek,malo....aha! Evo ga - eksplozivni modulator:

usb-memory-bomb.jpg

Upakovan da lichi na neku USB zezanciju,ali u pravim rukama cini veliko BUM:

saupload_nuclear_bomb_badger350.jpg

Posle njega ne ostaju ni tuzne uspomene,a kamo li kakvi tragovi (dzaba ondaK i rekrekracija i oproravak)! :D

Dragi moji i drage moje, jedva stigoh da se javim!
Nakotilo se zombova toliko, da sam se pitala di im je košnica!wacko2
Al' ne brigajte, sve sam ih potamanila! :butcher:

Druže Vukajlo, svaka ti čast!
84.gif

Neću odugovlačiti sa testiranje! Znam da je drugarica Crvena nestrpljiva! yes3

Vidim da si shvatio ozbiljnos' situacije i preduzeo sve neophodne mere da atmosferu dovedeš do usijanja!yes3
Jes' da sam primetila da ti je budak kao ubojito oružje br.1 ostao na klaviru, al' ajd sad, neću sitničariti!:acute:
Eksplozivni modulator ... omiljeni u mom rodnom kraju!:D:D:D
Pošto odavno pratim tvoj rad, znam da ako i ne gruneš dahom belog luka, da ćeš upotrebiti sve svoje prirodne talente i da će zombovi... umreti od smeha!:lol::lol::lol:
Jedino mi rekreaciju i oporavak nisi shvatio! :blum3::D
To se odnosi na drugovi saborci! Nema rekreacija na zombovi - s njima samo oštro!:bomb:

Računaj da si propušćen kroz moje šake i da si položio test sa najvišim ocenama! :evil:

Čestitam i dobro se pripremi za poslednji i najteži test sa beli lukac kod drugarice Crvene!:D

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749

.............EEEEEEEEEEEEEE, kad se samo setim tog junaka i te scene!!!!!! Dah da izgubiš! Al zaistinski, zauvek! Takav je bio taj momenat sa Pyca i Šeficu. :drinks:

Draga naša ministarka od odmaranje, Vukajlo još nije sveSan u šta se upustio i sa kiM. Al će vidi i sigurno će mu se dopadne :). :clapping::D.

Gužva, odoK na dežurstvo i u špijunažu pa se javnem.

No pasat, pežo!
I ta koza....

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
Ma,но проблемо - ај лав Црвену! :D:D:D

Vučko, mož' da me "laviš" kol'ko oćeš, što se mora - mora se. Nema gledanje kroz prstI! :acute:
Da mi se sutra popodne nacrtaš u rezidencijU, a ja ću dotle da spremim sve za testiranje.
Dakle, slaninica, čvarci, kajmak, sir i za početak jedan venac belog lukca.
Pa prasence, jagnjence, salatice kojekakve i još jedan venac belog lukca pride.
Pa par litara kobrovače, i na kraju, ako sve ovo preživiš, bar jedna torta.
Bilo bi dobro da dotle ne je'š ništa, pošto je moj test najteži, i od njega ti zavisi konačni prijem u AZ.
Kod nas sve mož' da prođe, al' da si mrljav na jelu, i takav i na delu, e to ne biva. yes3
Prema tome, mož' da počneš sa psihofizičke pripreme, a ako prođeš, onda mora da napravimo jedan kermez, odavno nismo, da proslavimo kako dolikuje.
'Ajd' pa sutra kUj preživi, nek' priča. ;)

Koza nostra, i pasaran, i šire, duže, dublje, i tako...
U zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
.............EEEEEEEEEEEEEE, kad se samo setim tog junaka i te scene!!!!!! Dah da izgubiš! Al zaistinski, zauvek! Takav je bio taj momenat sa Pyca i Šeficu. :drinks:

...

Gužva, odoK na dežurstvo i u špijunažu pa se javnem.

No pasat, pežo!
I ta koza....

Drugarice Kalimerčice i ja se s rados' sećam tih trenutaka s druga Meda! 'De li je samo pobegao?:dntknw:
A kakva je tek naša boginja od kujnu bila! Sećam se ti podvizi, ko da je danas bilo!yes3

Draga naša ministarka od odmaranje, Vukajlo još nije sveSan u šta se upustio i sa kiM. Al će vidi i sigurno će mu se dopadne :). :clapping::D.
Vidiš draga da drug Vukajlo lav drugaricu Crvenu, al' da l' lav beli lukac?:D

Vučko, mož' da me "laviš" kol'ko oćeš, što se mora - mora se. Nema gledanje kroz prstI! :acute:
Da mi se sutra popodne nacrtaš u rezidencijU, a ja ću dotle da spremim sve za testiranje.
Dakle, slaninica, čvarci, kajmak, sir i za početak jedan venac belog lukca.
Pa prasence, jagnjence, salatice kojekakve i još jedan venac belog lukca pride.
Pa par litara kobrovače, i na kraju, ako sve ovo preživiš, bar jedna torta.
Bilo bi dobro da dotle ne je'š ništa, pošto je moj test najteži, i od njega ti zavisi konačni prijem u AZ.
Kod nas sve mož' da prođe, al' da si mrljav na jelu, i takav i na delu, e to ne biva. yes3
Draga drugarice Crvena,
molim te da napraviš od svega po dve mere, znaš kako volim da pravim kruzi!:D

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Kakva beskorisna tema, a toliko odgovora. Hm, ko je ovde lud, a ko normalan?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag