Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Da se pridružEm sas čestitke: Milenčice, želim ti sve naj, naj i neka je bebica živa i zdrava!
Eve i poklon:
Poslednja reč od tehniku što se tiče zaštite na bebci!
Elem, trenutno eksperimentišam sas jednu novu biljčicu koju sam sasvim slučajno pronašao... Nesam bio gladan, već ostado' bez duvana... DakleM, biljčica izgleda ovako:
Nakon konzumacije (a, sas beli lukac kombinacije) - dogadjaju se mnogo čudne stvari... Na primer, savršeno te boli uvo koliko zombova je potepano (a ranije ih brojasmo)... Još ću ja malo da prostudiram ovo, pa ću ve dojavim u kakvo stanje dovodi ova "travka zvana ludilo" (takoJ je naziva lokalni indijanac Tar Mi - Rić Mi)!
Svima hvala na cestitke i pokloni! Pokloni su divni i bas ono sto mi treba.
Dragi PYC nemoj da se brines za Dekija - dala sam mu album sa slike od onu Moniku Beluci da se ne oseti zapostavljen a i ja se ubrzanim tempom vracam u formu!
Inace , ona prirodna biljka, ja sam se bavila sas njene lekovite strane - pored tog vec pomenutog delovanja ima jos jedan - nakon konzumacije zombovi ti izgledaju jako malacko pa tepas li tepas. To moze da bude malo opasno jer ti se onda okurazis pa se i zaboravis i - moze svasta da bude. Mislim da treba da nadjemo neki dobrovoljci za utvrdjivanje prave doze!
Gledajte samo da Vi pre toga ne potepam ja na gomilu sas sve tu boljku, pardon, biljku. :aikido::angfdl::angfdl:Meni mi padne mrak na oči al ne od nju, nego čim gu vidim da pada nekomU na pamet. E ondak se razgoropadim i ubivam svI i zombovi a omaknem i nezombovi ako se nadju na putanju. :-|Vodite si red. Ja sam si jos uvek ministar od zdravlje!
Poslednja izmena: