Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kao i svuda gde se to primenjuje i ovaj SF je došao do: "ko želi veće izgubi iz vreće" Potpuno i totalno se pokvario, upropastio, usporio, zaglupio, zablokirao, erorisao itd...a teme su boli glava. Verovatno su ga opseli Zombovi u ogromnom broju. Samo daj reklame, daj banere, kičeraj, daj PARE; PARE; PARE! Kao da osim para ništa drugo ne postoji.
E, pa. Za mene postoji i zbog toga drage moje i dragi moji antizombovci ovde nema smislila više pokušavati se prijaviti, jer uspe jednom u nekoliko dana. Ostalo je prebukirano, pretovareno, SQL server erorisan....., obrisana opcija "pročitaj postove gde je taj i taj pohvaljen" i samim tim onemogućeno da vidiš pametne postove i s pametnim ljudima diskutuješ, zahebavaš se, oštriš um, pero i duh.
Zato odoh sada na moj jug, da tražim i nađem još uvek nekomercijalizovane i nehalapljive forume, a ima ih i baš su super.
Ajd pa tako, možda se i sretnemo na nekom od njih.
Vozdra, Koza nostra, no pasaran!
E draga moja, spala knjiga na dva slova! Nego da podvikneš ti. yes3
Medo će odmah da dotrči, drugarica Kalimerčica će da svrne na šoljicu razgovora,
Vukajlo je junačina-nikad nije izdao a i naš ministar će se pridruži...
Živela ti meni!:monhghy:
Crno nam se piše! Osta šačica ljudi s kojima možeš opštiti, a ostali u uploadere... Možda je to sudbina svih nas, da budemo čisti uploaderi.
A što se teme tiče, mislim da veće šanse protiv zomba imaju niži ljudi. Zombi je uporan, tvrdoglav, srlja, ne gleda mnogo kud ide. Naši od metar i žilet mogu čak i neprimećeni ostati.
Eto ti! :blum3:
Mlad i zelen? E, crvena, crvena... Drži se te priče i kad vi iskusni onemoćate. Mesto da prigrabiš novog regruta, ti tu glumiš nešto...Teško, draga, mlad je on i zelen za AZ borca. Jes' da je ješan, al' prevelik je ovo zalogaj za njega. :acute:
Fakulteti su opasna mesta, nikad ne znaš šta i iz kog ćoška vreba. Lekcija br. 1 se odnosi na plaćenike, a ja sam pričao o nekome ko nema ambicije da bude borac, već samo da preživi eventualni napad.Student draga! A znaš koliko zombova po tim fakultetima ima danas!?:alibnnen:
Mora da se obuče, mislim, obuči i da utire put budućim generacijama AZ boraca.yes3
Da se bori od malih nogu!
Lekcija br.1 će mu bude da pravom AZ borcu visina nije bitna, uopšte!