Prijateljstvo između muškarca i žene

Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
128
Svi moji muški prijatelji su imali, kako bi saznala prije il kasnije, i neke druge osjećaje prema meni. A i ja prema jednom. A par njih sam zagledala. ;) Šta ćeš, zgodni momci. :D

Isto, uvijek smo svi bili i ostali pravi prijatelji, baš drugovi. Dijelili i ljubavne probleme, nekad prespavali jedno kod drugog, voljeli se radi nas samih. Šta bi znalo zasmetat, nadišli, jest da bi nekad bilo teže. Sretna sam šta imam takve ljude kraj sebe.
I inače su mi dečki uvijek bili draži za druženje, nekako bolje smo se razumjeli.

Ne znam šta smeta u principu da te i prijatelj u nekom trenutku malo privlači. Ma i to je bratski. Ljudi smo. I baš ti je lijepo vidjet tako kompletno dobrog momka, pa se ponosiš, pa i ko prijateljica. :)

Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
55
Bila zena ili pak muskarac, bitno je da ti je PRIJATELJ. Ne na fejsu, nego istinski.
Ja imam za najbolje prijatelje muskarce. Sto ne znaci da su muskarci bolji prijatelji.
Devojke se druze u grupama. A verujem i uverila sam se u onu "dve se vole, tri se ogovaraju".

Član
Učlanjen(a)
30.04.2011
Poruka
2
Prijateljstvo između muškarca i žene je samo privid. Ili je bilo nešto među njima prije, ili ako nije desit će se kad tad! Najbolja platforma za nešto više od prijateljstva i najopasnija za partnere!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Prijateljstvo izmedju muškarca i žene skoro pa da je neostvarivo, uvek postoji neka tajna privlačnost makar sa jedne strane ako ne medjusobna i to je ono što to i takvo prijateljstvo održava.Pravo prijateljstvo , iskreno i duboko moguće je samo ako jedno od njih nije toliko atraktivno onom drugom ili ih razdvajaju duboke razlike bar u nečemu kao što je možda status, godine ili velika razlika u razmišljanju, ali se onda postavlja pitanje da li prijatelji mogu biti oni koji imaju toliko razlika medju sobom.Ne verujem u prijateljstvo izmedju muškarca i žene.
Mislim da to i takvo prijateljstvo ne postoji ako nema privlačnosti medju njima, a to je onda nešto sasvim drugo.Možda to krene u dobrom pravcu ali se sa njega vremenom skrene.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa i kada nema nekih pretenzija u samom početku prijateljstva između muškarca i žene, blizina učini svoje...Vrlo često ta blizina čini emocije konfuznim...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Pa i kada nema nekih pretenzija u samom početku prijateljstva između muškarca i žene, blizina učini svoje...Vrlo često ta blizina čini emocije konfuznim...
Prijateljstvo izmedju muskarca i zene-mogu da budem prijatelj muskarcu,da ga tjesim kad je ostavljen,da ga dovezem pijanog kuci,da ga nasmejem kad je tuzan,finansijki koliko se moze,tu sam za razgovor,savjet,pokriti ga ako je u nevolji,pomoci u bilo kojoj situaciji.za uzvrat zadovoljna sam i polovinom ovog sto sam navela s njegove strane ali iskreno. imam prijatelja na kog se mogu osloniti a da, sto neko rece pomislim i ja na njega kao muskarca pogotovo ako se "dotjerao"za neku priliku pa mu namestam kravatu isl,ali to dodje i prodje u momentu,jer prijateljstva su retka a partnera mozes naci. vrlo cesto blizina cini emocije konfuznim kako kazes, bas tako skoro sam srela starog prijatelja i naravno radosna pozurim da ga zagrlim da mu kazem,da ga pitam hiljadu stvari ali nesto unjegovom zagrljaju koji je duze trajao i bio cvrsci nego dosad,nesto u pogledu dubljem,znacajnijem,nacinu na koji me drzi uz sebe i otkucajima srca,sve to me je zadrzalo i nekako spetljano sam se izvukla obavezama ali mi je drago da ga ponovo vidim...tako da jos uvek razmisljam da li sam uobrazila nesto cega nema ili sam izgubila prijatelja......

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
...tako da jos uvek razmisljam da li sam uobrazila nesto cega nema ili sam izgubila prijatelja......
Mislim da nisi ništa uobrazila, niti si izgubila prijatelja. Prijateljstvo, prije svega, počiva na duhovnoj srodnosti ljudi. Ako se radi o prijateljstvu između muškarca i žene, vrlo je bitno da li postoji i fizička privlačnost među njima. Ako je to slučaj, teško da takva veza može ostati samo na prijateljstvu. Kad tad, jedno od njih će poslati i onu drugu vrstu signala, i... Međutim, ako se takav signal ne prihvati sa druge strane, to nikako ne znači i prekid prijateljstva. U rijetkim slučajevima da, ali najčešće, prijateljstvo se nastavlja i postaje još snažnije. ...Do druge prilike:)

Natrag