Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam isto navijao za Fiore ovakvo suđenje i još k tome u 1/8 finala stvarno nema smisla .......... ti suci meni više nikad nebi sudili niti jednu evropsku utakmicu
Slazem se u potpunosti!Pa taj sudija (glavni) je za*ebao Čelzi prošle godine, kad nije sudio par penala protiv Barse! Kako je sudio na ovoj, eto njega sledeće godine u finalu Lige Šampiona!!! :blum3:
I posle će Bane da kaže "opet ti sa tom teorijom prevare" , ali onakav previd se ne događa ni na našim livadama u područnim ligama, pa šta čovek da pomisli??? wacko2
Nema šta da se ide "u nazad", jednostavno se uvede novo pravilo i kraj! Da li se u američkom fudbalu nešto gubi što sudije gledaju snimak i onda odluče šta je i kako? NE! Onaj poplašeni (pomoćni sudija) na Bajern-fjorentina samo da je pogledao sekund snimka sve bi mu bilo jasno! Mada mislim da mu je i ovako bilo jasno, "vukao" je za Bavarce, da nisu dali gol iz te smešne situacije, mislim da bi on sam ušao i dai gol...Sudijske greške su sastavni deo fudbala, kad bi se išlo unazad ko je kad sve imao koristi a ko štete ko zna dokle bi se došlo :dntknw: