Prevarani zajahali i LŠ

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Idemo dalje, sutra novo kolo nova sreca, nekom manja, nekom veca...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Toliko o mocnom Cirihu... 6 lakih komada... Sa toliko bi ih ispratila vecina ozbiljnih ekipa, ali kad prevaranti uzmu stvar u svoje ruke, taj Cirih pobedi Milana u gostima!!!

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ma mene mnogo boli ovo što rade fudbalu kladionice, ovo je sramota.
Fudbal bi bio mnogo bolji i zanimljiviji da nema prokletih kladionica, koliko sam samo para ostavio njima...eeeee...

A kad mi dođu takvi neki prelazi, iz 2-1, 1-2, X-2...dođe mi da se ubijem.

Ali, ko smo mi da nešto komentarišemo, moramo da ćutimo i da igramo ako hoćemo, ako ne ne moramo.
To je njihova politika i tkao im se može, zato što su oni bogati, zato što oni drže monopol, zato što oni uništavaju ovu prelepu igru kako se njima sviđa.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za Milan je pre par godina dokazano da je nameštao utakmice ali je kažnjen samo oduzimanjem bodova a ne izbacivanjem iz lige kako je trebalo po propisima. Plus mu je bilo dozvoljeno da igra kvalifikacije za LŠ i to baš protiv Zvezde. A kad se na Severu pojavio plakat Mafia navijači Milana su bili neprijatno iznenađeni pa su posle utakmice tražili pismeno obaveštenje :twisted:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma mene mnogo boli ovo što rade fudbalu kladionice, ovo je sramota.
Fudbal bi bio mnogo bolji i zanimljiviji da nema prokletih kladionica, koliko sam samo para ostavio njima...eeeee...

A kad mi dođu takvi neki prelazi, iz 2-1, 1-2, X-2...dođe mi da se ubijem.
Ma nije mi zbog para, (ne ostavljam puno a i ja sam ih zaradio), nego zbog onog glupog osećaja posle utakmice, kad si nemoćan, kad shvatiš da su te namagarčili, još jednom ispadneš tele, a ne možeš ništa da uradiš... Ok, ne moraš se kladiti, ali to ima svoju posebnu draž...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Znate i sami sta je Ciganski Milan..Uvek se izvuku kao i sinoc Huntelar je bio dvostruki strelac u 93. i 94. minutu..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Čisto informativno, Milan je prvi italijanski klub koji je izbačen u drugu ligu zbog nameštanja utakmica, bilo je to posle sezone 1979/1980.

Toliko o velikom klubu koji je još pre 30 godina nameštao.

Ma nije mi zbog para, (ne ostavljam puno a i ja sam ih zaradio), nego zbog onog glupog osećaja posle utakmice, kad si nemoćan, kad shvatiš da su te namagarčili, još jednom ispadneš tele, a ne možeš ništa da uradiš... Ok, ne moraš se kladiti, ali to ima svoju posebnu draž...

Slažem se sa tobom, kladionica nosi svoju draž, to iščekivanje, prosto pravi užitak.
Ali kad shvatiš da si namagarčen, smoren si skroz.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Šta da kažem, evo priloga na diskusiju:

Prilozi

• DSC00889.jpg
    DSC00889.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 14
  • DSC00890.jpg
    DSC00890.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 15
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Najvise se iznerviram kad padnem na prokleti Milan..na primer Milan-Cirih 0-1..slepci.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dosta se utakmica namešta u Evropskim kupovima, velika je lova u igri! A ovi slepci iz UEFE se sete da tu nešto ne štima posle nekoliko godina... Umesto da klub za koji se dokaže da se time bavi prebace u beton ligu, ili zabrane igranje u Evropi min. 10 godina, pa kad presuše finansije i ostanu prazne tribine valjda će se opametiti...

Natrag