Pravoslavni o sebi samima! veoma zanimljivo!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Moje je mišljenje da svi pravi vjernici i treba da vole vjeru u kojoj žive i koju žive, ali da istovremeno poštuju svaku drugu. To je isto kao i odnos među ljudima. Ako želiš da budeš cijenjen i poštovan, moraš i sam cijeniti i poštovati druge. Satanizovati i omalovažavati druge vjere, kao što neki rade ovdje, nije ništa drugo do elementarno nepoznavanje i svoje sopstvene vjere, a kamo li drugih koje se kritikuju.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
303
Tako je Juri, ja tu nista ne bih dodao.
A ovo prorostvo nema veze sa SPC, to su izmislili neprijatelji Crkve.
Tu nema poziva na pokajanje, da postanemo bolji i cestitiji ljudi, nego samo dodju Rusi, dovedu cara i svi problemi su reseni.
Kao da ej to tako lako....

Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
309
Moje je mišljenje da svi pravi vjernici i treba da vole vjeru u kojoj žive i koju žive, ali da istovremeno poštuju svaku drugu. To je isto kao i odnos među ljudima. Ako želiš da budeš cijenjen i poštovan, moraš i sam cijeniti i poštovati druge. Satanizovati i omalovažavati druge vjere, kao što neki rade ovdje, nije ništa drugo do elementarno nepoznavanje i svoje sopstvene vjere, a kamo li drugih koje se kritikuju.
postovanje Jurivaka no coment nije bio na citat nego na temu,moja greska sto nisam naveo...slazem se potpuno sa ovim vasim citatom...neka se svako drzi onoga u sta veruje i sto ga cini srecnim i zadovoljnim.

Natrag