Za Srbe Pravoslavce je najvaznije ako hoce da ostanu uz Gospoda da ne prime nova dokumenta i da ne idu u savez sa ekumenistima.Izdrzite jos 3 godine dok se ovo sve ne resi da ostanete u veri.Ovo vam je moj bratski savet pa ko hoce neka poslusa ko nece to je njegova volja ja nikog necu terati da ostane u veri.Ako nekome nije jasno o cemu govorim evo napisacu detaljan redosled dogadjaja pa se sami uverite.
..................................................................................................................
Sve ovo sto sam napisao su rekli sveti ljudi a jedan od njih je Sveti Nil mirotocivi,o ovome je govorio Sveti starac Pajsije Svetogorac,Sveti otac Tadej Vitovnicki,monah Gavrilo i mnogi drugi svetitelji
kota703, nemoj me krivo shvatiti ali.
Kad si napisao svoja proročanstva, trebao si odmah reći da su to
tvoje lične opservacije zasnovane na analizi sadašnjeg stanja i onoga što su nekada rekli Sveti Oci. Zapravo kombinacja vere i analitike je iznedrila jedno takvo predvidjanje.
Ono što nikako nije dobro je što kažeš -
ostanite u veri. Da i šta onda.
Biće spašeni, manje će boleti. Nesreća, posebno ako je globalna ne bira žrtve. Valjda je bar to kristalno jasno. Nije li XX vek obeležen sa dva svetska rata i bezbroj lokalnih sukoba.
Povlašćenih nije bilo.
Zašto misliti da će se nešto bitno promeniti samim prelaskom u XXI vek. Huka -
braćo Srbi je kontra - produktivna. Način na koji si sve ovo izneo nije dobar jer na sličan način i neko drugi poziva na spasenje. Religija daje nadu u spasenje ali
Bog dopušta zlo.
Ono što mi smrtnici možemo učiniti je da bar u opštem zlu budemo manje zli. Ako je molitva način, neka bude molitva.
Ono što jeste bitno je poštovanje i tudjih molitvi. Pravoslavlje nema ekskluzivu, niti ju je ikad imalo. Neko u džambi džubi zemlji ima pravo na božiju milost u potpuno istoj meri kao i ti u Srbiji. Krstio se ili ne.
Ako je zaista tvorac, Bog je stvorio i bele i crne i žute. Do nekih je pisana reč stigla, do nekih nije. Da li to može biti razlog njihovog eventualnog stradalništva. Pored svih drugih razloga za zlo, nije uputno tome dodavati i veru.
Poštuj, da bi te poštovali.