Pravoslavni o sebi samima! veoma zanimljivo!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Sajt nije pravoslavne već Jevanđelističke crkve....Dakle, sekte. Ne želim da čitam ono što piše na nepravoslavnim sajtovima, tako da taj tekst neću videti čak iako je, po tebi, interesantan. :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
imas li dokaza da je sekta i da li si sigurna da ti nisi u sekti?

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Sekta tamo sekta vamo :)

Istina ...naša vaša njihova.

Bolesnici u redovima mnogih crkvi čine ogromnu štetu.

Treba biti realan i boriti se protiv raznih manijaka koju zloupotrebljavaju NAŠU veru .

Za svakog sveštenika koji zgreši treba javno da se sazna.

Bez obzira iz čijih redova on dolazi.

Na sajtu Српскa Православнa Црквa [Званични сајт]

se piše i nekrije ,zašto kriti?

Treba spasavati gde god je to moguće.

Znam da je to često mnogima mučna tema ali šta se mora mora se.

Znam da će se sad neko naći i reći ali sakrivano je ovo ono...

Za sve treba vremena,istina uvek izađe na videlo.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Ja vam samo mogu reci da ide strasno vreme nece biti mozda ni nas a ni ovog foruma.Imamo jos tri godine da se ovako prepucavamo i onda gledaj te gde ce ko bezati.Za Srbe Pravoslavce je najvaznije ako hoce da ostanu uz Gospoda da ne prime nova dokumenta i da ne idu u savez sa ekumenistima.Izdrzite jos 3 godine dok se ovo sve ne resi da ostanete u veri.Ovo vam je moj bratski savet pa ko hoce neka poslusa ko nece to je njegova volja ja nikog necu terati da ostane u veri.Ako nekome nije jasno o cemu govorim evo napisacu detaljan redosled dogadjaja pa se sami uverite.

Molio bih urednika Jurivaku da ovo ne brise ovo nije politika ona me ne zanima u opste,ovo je sve na verskoj bazi.Ali ako on smatra da ovo treba obrisati neka obrise.

1.Izrael priprema sveopsti napad na Iran
2.Turska u tome vidi priliku i napada Grcku
3.Rusija ce se umjesati u sukob
5.Pet mjeseci ce nebo gorjeti od raketa
6.Narod ce bezati u pecine i traziti izvore vode da prezive.

A sto se tice Srbije:

1.Desice se ubistvo u skupstini Srbije
2.Pocinje gradjanski rat
3.Jovanacka reka ce krvava teci
4.Vojvodina,sandzak nisu vise u sastavu Srbije
5.Beograd vise nije glavni grad
6.Nato trupe patroliraju Srbijom
7.Pet vladika se odvaja i osniva pravu Srpsku Pravoslavnu crkvu u mestu Bosnjani pored Krusevca.
8.Srbija se nalazi u granicama u kojima je bila za vreme Karadjordja.
10.Ruski car dovodi Srpskog cara iz Rusije potomak loze Nemanjica sa majcine strane i krunise ga u Krusevcu.Tek tada Srbija krece napred i vraca izgubljene teritorije.

Crna gora:

1.U crnoj gori izbija gradjanski rat izmedju pristalica Mila Djukanovica i pravih Srba Crnogoraca.
2.Crnogorci ubijaju Mila Djukanovica
3.Albanci i siptari napadaju Crnu goru mnogo krvi ce se proliti.
4.Na kraju posle mnogo zrtava pobednici izlaze Srbi i Crnogorci.
5.Ljudi iz Srbije mire zavadjenu bracu Crnogorce i Crna gora ulazi u sastav Srbije.

Sve ovo sto sam napisao fino prepisite na papir i gledajte razvoj dogadjaja za tri godine.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
@ kota703
.Za Srbe Pravoslavce je najvaznije ako hoce da ostanu uz Gospoda...

Јован, глава 3
16. Јер Богу тако омиле свет да је и Сина свог Јединородног дао, да ниједан који Га верује не погине, него да има живот вечни.

Zapisao sam(odštampao) ove reči.

I imaću stalno na umu šta je napisano i pratiću razvoj događaja.

Od koga potiču ova proročanstva?

Posle četiri godine ako nebude tako jel treba da nam se smeju kao jehovinim

svedocima?

Nezameri mi brate nije zlonamerno pitanje.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
@ kota703

Јован, глава 3
16. Јер Богу тако омиле свет да је и Сина свог Јединородног дао, да ниједан који Га верује не погине, него да има живот вечни.

Zapisao sam(odštampao) ove reči.

I imaću stalno na umu šta je napisano i pratiću razvoj događaja.

Od koga potiču ova proročanstva?

Posle četiri godine ako nebude tako jel treba da nam se smeju kao jehovinim

svedocima?

Nezameri mi brate nije zlonamerno pitanje.

Ovo sve sto sam napisao pocinje da se desava od 2013.god.
Ja bih veoma bio sretan kada do ovoga ne bi doslo i da se Srbi vrate Bogu i Pravoslavnoj veri.Sve smo pogazili sto smo mogli i sve sto je sveto, napustili smo put koji nam je ostavio Sveti Otac Sava Nemanjic.Mudzahedini u Bosni koji sad broje preko 4 hiljade spremaju se da Turska krene da bi i oni udarili,stalno su u vezi sa mudzahedinima u Raskoj oblasti gde se i dole spremaju.Moj posao je takav da su mi te informacije dostupne.Hodze u dzamijama drze tajne sastanke i pripremaju narod sve im ovo govore.Ma ne mogu dalje da ti pricam ostao bi otvorenih usta kada bih ti pokazao sta sve spremaju ali ces da vidis sam spominjaces ti mene godinama.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Pitanje je odakle poticu ova tvoja prorocanstva?Jesi li ih ti dobio ili odnegde drugde,bilo dobro da znamo izvor,a politike se batali

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Pitanje je odakle poticu ova tvoja prorocanstva?Jesi li ih ti dobio ili odnegde drugde,bilo dobro da znamo izvor,a politike se batali

Politiku mrzim iz dna duse ne pripadam ni jednoj politickoj stranci nikada nisam glasao niti cu glasati (moja stranka je Pravoslavlje a predsjednik je Gospod).Sve sto sam napisao je realno stanje sa terena a nemam ama bas nikakvu potrebu da izmisljam niti da nekoga obmanjujem.Samo vi pratite desavanja koja sam naveo a posle cemo komentarisati kada se to bude desilo.Ako tada bude foruma na kom cemo moci polemisati?!

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Politiku mrzim iz dna duse ne pripadam ni jednoj politickoj stranci nikada nisam glasao niti cu glasati (moja stranka je Pravoslavlje a predsjednik je Gospod).Sve sto sam napisao je realno stanje sa terena a nemam ama bas nikakvu potrebu da izmisljam niti da nekoga obmanjujem.Samo vi pratite desavanja koja sam naveo a posle cemo komentarisati kada se to bude desilo.Ako tada bude foruma na kom cemo moci polemisati?!

Dragi brate

Pozdravljam tvoj stav po pitanju politike i vere.

Činjenica jeste da će se proročanstva iz Biblije ostvariti.

To niko nemože da poriče.Ko poriče Bibliju,poriče Boga.

Možda si pratio diskusiju sa onim nedokazanim svedokom,

njihovi anonimni prevodioci ...

Njihova proročanstva...

Nihova gomila gluposti

Nebih nikako želeo dragi brate da nas porede sa takvima...

Proročanstva, ovakva... onakva... Tarabići ili koji god hoćeš ...

Proročanstva gde se nezna ko stoji iza njih...

Drži se brate pravog puta ,ljubi Boga i čitaj sve kako piše u Bibliji i ničeg se neboj.

Natrag