- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
I to je dokaz da ih neće mučiti zauvijek, a ne sadistički lažni bog koji će da muči ljude zauvijek jer su činili grijehe 10, 20, 50, 70 god.
Divne riječi, samo ja znam da se ne govori samo to nego se ljudi truju gordošću, mržnjom i ponositošću što smo vidjeli od pokojnog vladike Nikolaja, vladike Nikanora itd.
Žao mi je ali ne može i gorko i slatko iz istog izvora.
Znaš šta kaže Bog našao si se mlak ni vruć ni studen.
Zato ću te izbljuvati iz usta svojih kaže Bog.
A vi niste gordi, niste samozaljubljeni i samoživi? Ma nee, vi ste "remnant church". Kada meni kao Katoliku Nikolaj ne smeta, čak naprotiv, što bi pa vama smetao? Čovek je bio nacionalista, pa šta. Takvo vreme, takvi ljudi. Ah, da, on je navodno upoređivao Rastka Nemanjinog sa Adolfom. Ijuft, pa nije Adolfa izjednačavao sa Mesijom, kao ostali sledbenici kulta knjige, ili kako reče vaš brat po suboti, "prave i istinske euharistije".
A vas Bog neće ispljunuti jer ste vreli za njegov "shabat" i ne jedete svinjetinu, ne pijete kafe, ne pijete alkohol, klanjate se telu i veganizmu, a to nigde ne piše u Pismu.
Tomo, oprosti mi što ovako napisah ovde na ovoj temi, ali protestantske arogancije mi je već preko glave.