- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Otkrivenje, još nitko nije desifrirao, možda navodim možda samo ljudi otvorena srca. Kada čistog srca pristupiš Bibliji,i Bogu onda će ti Bog diđi sljepilo i ljusture sa ociju da mognes razumjeti sta tocno pise.
Svatko bi trebao voljeti ov knjigu ,jer je zatvorena za 'genijalce' i nadobudne pametnjakovice, a otvorena i kristalno jasna za ljude cistih namjera i poniznih srca.
Imaš li neki odgovor draga Antonija? Neko svoje mišljenje? Kako bi ti ovo protumačila? Pusti Adventiste, Katolike, sveštenike i pastore i dr...kakvo je tvoje mišljenje? Voleo bih čuti
Reci kada sve znaš , zašto zmaj iz usta suklja vodu a znamo da Zmajevi vatru sukljaju?
Ne znam Antonija ja sve. Koliko znam znam...Gospod ako mi nešto otkije to je Njegovo otkrivenje ne moje.. Za Zmaja verovatno misliš na Otkrivenje 12,15 jel da? Ajde dame imaju prednost. Prvo ti draga Antonija. Šta ti misliš šta to znači? Naravno da ću ti odgovoriti ali pošto mi postavljaš pitanje verovatno imaš neki odgovor tj. razumevanje ovog teksta. No, mogu ti pomoći u formiranju tvog odgovora. Šta bi voda mola predstavljati u Svetom Pismu u simboličom smislu? Koga predstavljaju vode i narodi? Pozdrav.