- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ti nikako uhvatiti malo vremena da se pomoliš Bogu za sebe, da shvatiš istinu i napustiš laž.
Problem je što oni i nisu svesni kome upućuju molitve....
Ujedno, ako se uopšte i mole za sebe, mole se busajući se u grudi poput onog Fariseja što je bio u prvim redovima u sinagogi....
Ne budimo naivni. Nije svaki entitet za koga pojedinci veruju da je "bog" zaista Bog. Posebno ako se zna kakvog to "boga" prikazuje i propoveda "verni ostatak"...
Jadnici koji su pali šaka tom kultu misle da se mole Bogu, a u stvari svoje molitve upućuju nekome ko je "Ja sam koji nisam"....
Upravo zbog toga, i mora drugih stvari, nikada ne treba ni pomisliti na to da se neko ko je subotar - adventista moli za nas ili zajedno s nama.
Nazovi me tvrdim, fundamentalistom, ovakvim ili onakvim. Sa apostatama nema zajedničke molitve, niti nam treba njihova molitva.
Ne molimo se istom Bogu.
Ps. Sjeti se Molitve Gospodnje, Oče Naš.
Ona je kako molitva, tako i kletva, kletva na nas same, a oni, subotari, ako je i mole, ne znaju što čine.
"Oče Naš, koji jesi na nebesima, Sveti Se Ime tvoje, Dođi Kraljevstvo Tvoje, Budi Volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdašnji daj nam danas, i oprosti nam duge naše, kako i mi opraštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast nego izbavi nas od zla.
Jer tvoje je Kraljevstvo i slava i moć u vjekove"
Jer ako li ne oprstimo onima koji su nam učinili nažao, gresi naši neće biti oprošteni.
A opraštanje podrazumeva šta? Da se u ovom slučaju prestane s ponavljanjem neosnovanih optužbi i lažnog predstavljanja.
Čine li subotari tako?
NE.
Uostalom, oni nikome i ne opraštaju, nego samo sebi samima.
Zato i mira nemaju, nego ih "ja sam koji nisam" - sotona i tera da nastavljaju sa svojim "delovanjem"... Nisu dugove (kojih i nema) oprostili niti su svoje ponašanje prema drugima promenili.
I onda očekuju mir?
Nema od toga ništa.
Poslednja izmena: