Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najsvežiji su nam primer izbori u SAD, gde su sve ankete Klintonovoj predskazivale tkz. Landslide, a ona je izgubila.
Što se tiče njegovog odbijanja da kaže koje je škole završio, radi se prosto o tome da bi priznavanje da nije fakultetski obrazovan, automatski srušilo "autoritet" koji je blefom izgradio.
Nikada rezultati ankete nisu naučni. Doslovno nikada. Jer anketar ili onaj koji je anketu nauručio, polazi od određenih ličnih pretpostavki, ispitanici takođe.
Bojan T. prešao iz pravoslavlja u islam, ja bih rekao prešao iz šupljeg u prazno.
O tome sam već govorio.
Pokazala anketa koju su pravili sami pravoslavci.
Lako je naučiti termine, to može i svaka baba, bitna je upotreba termina u pravom smislu, to ti ne znaš.
Ajd reci šta je naučna validnost ankete?
Ti uopšte ne znaš šta je metodologija naučnih istraživanja, a ne znaš ni koji su kriterijumi validni za ankete.
Opet formalizam, klasika, neću da dajem koment. jer svejedno ne bi verovao.
Dokaz da ti izbegavaš smisao bilo čega vezano za ove teme.
Kakva spdačina od arg. Ovo moram ovima da pošaljem.
Pa anketu su radili pravoslavci.
Tvoj motiv je da popljuvaš sagovornika, a ovo ti je samo formalno uvjerenje.
Ja držim javne tribine. To ti ne možeš. treba imati za to kapacitet.
To je jedini tvoj motiv, da nekog popoljuvaš. Miroslave S.
Psiholozi, publicisti, sociolozi, pedagozi.
Pa ti ne možeš da osporiš moje navode.
Naravno da imam, za tebe i 10 fakulteta.
Jedino od tebe trazim da mi navedes imena tih 10 fakulteta? Btw. kad si stigao 10 da zavrsis?
Sto se tice gore pomenutog Tripa - Milosa Bogdanovica, on racuna da je narod glup, i da ce verovati anketama. Na zalost to moze da upali samo kod neobrazovanih.
Kao sto mozemo da pratimo i nastanak protestantskih crkava, tj. njihovu vezanost za drzavne institucije! Gde su iste trazile podrsku kraljeva u odbrani svoje vere, pa su posezale i za oruzjem u progonima katolika i mucenju neistomisljenika! Lutera je kralj podrzao. U vasim crkvama i dan danas stoje zastave, a tvrdite da nisu nacionalne?I nije tačno da PC nisu nacionalne, nastanak PC možemo da pratimo kroz nastanak nacija.
Posebno u poslednje vreme MKD, CG
Vaša dela su pokazala da ste skloni nasilju i nepraštanju drugima. Dela su merilo, a ne prazna priča.
Ko ce ga znati..Uzimajući u obzir godište, sasvim je moguće da je to "online" i postigao, kao i brat mu po znanju "Biblijski Pravoslavac" što je.
Ko ce ga znati..
Milose hoces li ti nama konacno navesti diplome koje imas? Lepo te pitam.
Eno sam naveo vasa dela!
Jos izmisljas da je nasa crkva pravila neku anketu a ne mozes mi dati izvor odakle si je izvadio?
To ne prilici strucnjaku i provere se bojis!
Ko ce ga znati..
Milose hoces li ti nama konacno navesti diplome koje imas? Lepo te pitam.
Bavljenje nečijom ličnošću u to je već dokaz da nemaš arg.
Za diplome te pita, ne za tvoju dušu ili savjest.
Da sada to važi za nas, a za vas ne važi. Onda više niste pravoslavci.
Neću da dajem ono što sam naveo jer na pokvaren način rasp.
Bavljenje nečijom ličnošću u to je već dokaz da nemaš arg.