- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Mire izmišljaš svašta.
U tom slučaju nikoga ja nisam izazivao, već je bio poveden razgovor od strane jednog mog prijatelja inače dobrog poznavaoca istorije o nekom kovčegu I izrezbarenim ornamentima na njemu, o njihovom poreklu, itd..
Tada se uključio neki sveštenik koji je bio vidno pijan I osećao se na rakiju.
Predpostavljam da ga je ovaj moj prijatelj nešto pitao što je dovelo do njegove reakcije.
Ja Mire biblijsku istinu imam, I spoznao sam je putem reči Božje, ali što je najbitnije, u nju me je osvedočio I otkrio mi je sam Bog, I dao mi živa iskustva u tom procesu spoznanja istine.
O kakvom sakrivanju pričaš, kada nikada to I nije bila tema na diskusijama.
Ja jesam u par navrata govorio o probuđenju I reformi koju je Bog pokrenuo u svojoj crkvi, I da crkva to delo ne prepoznaje I odbacuje ga, kao što je Bog I otkrio kroz sestru Ellen White.
Dakle, iznosiš zajedljive reči I neistine.
Bog te vidi šta činiš.
Biblijsku istinu? Hoćeš reći da svi ostali koji se takođe pozivaju na Bibliju nemaju istinu, nego samo produkt uma udarene u glavu? To celo vreme pokušavate da na silu dokažete. Što se i vidi iz pominjanja već pomenute. Ovo je tema o PRAVOSLAVLJU, koje je vama takođe trn u oku, a ne tema o biblijskoj istini koju tvrde da imaju 50.000 zajednica nastalih na tumačenju pisma po principu dunulo mi.