LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
jel se pominje negde da mozes da koristis kompjuter?ili da vozis kola?ili da igras fudbal? Tako da ti je nalogija jako pogresna,jer ne pratis smisao texta vec trazis iskljucivo doslovni izraz iako svi teksyovi koje sam dao objasnjavaju upravo to.
Idite i naucite sve narode krsteci ih u IME Oca,Sina i svetoga Duha MATEJ 28:19
Zasto ovde ne stoji u imenima vec IME?
Pa, moram reći, objašnjenje ti je budibog s nama! Čitanje Biblije kao i bilo čega drugog, ne može biti tako da onome što tamo piše daješ smisao koji ne postoji, ili tražiš simboliku koja će potvrditi tvoju percepciju onoga što čitaš. Ja sam rekao da se u Bibliji nigdje ne pominje Sveto trojstvo, a nisam rekao da se ne pominje Otac, Sin i Sveti duh.
Sveto trojstvo je izvedenica iz biblijskih pojmova, koja je konstruisana od strane teologa i pretvorena u tako jaku dogmu, na kojoj se kasnije podijelilo Hrišćanstvo. Ti ako si želio da pobiješ ovu moju tvrdnju, ili smtraš da nije tačno ovo što sam rekao, imaš vrlo jednostavniji način da to dokažeš: navedi gdje se u Bibliji pominje Sveto trojstvo.
Isto onako kako daješ smisao biblijskim tekstovima da bi potvrdili tvoju percepciju o njima, to činiš i čitajući moj post - čitaš u njemu ono što nisam rekao.
Poslednja izmena: