Ne mogu da te razumem zbog cega ti toliko insistiras da Laodikeja i ja JAVNO osudimo Tripa?
Zar nije Isus rekao, "Ako ti sagresi brat idi i pokaraj ga samoga.." A ti zahtervas da treba javno da ga napadnemo.
Zasto? Zato sto se to tako radi! Ovo je "javni forum", i ako se posle privatnog upozorenja osoba ne pokaje i ne promeni onda ide javna osuda i ogradjivanje od doticnog i od njegovog pisanja!
Vi to niste ucinili, znaci da podrzavate to sto on pise!
A posto necete ni sada da osudite doticnog, posle neprestanih poziva, znaci da ga svesrdno podrzavate!
Za tvoju informciju, ja sam mu skrenuo paznju ne neke postupke ,a ti nisi ni primetio da je to prihvatio i ono sto sam mu rekoa vise ne ponavlja
Sta vise ne ponavlja!? Neprestano pise isto!
Jel se ti to salis? Pa ti si ga cak i podsticao, i nazivao "pravim vernikom" na forumu i bodrio ga! Znaci ti si njegov bezobrazluk cak i podrzavao! Hoces da te citiram kako si ga hvalio??? A to si radio i u private videli smo.
Kad bi mu i ti lepo rekao, verovatno da bi te u mnogcmu i poslusao.
Nemoj me zasmejavati molim te! Ja sam mu pisao kao bratu, molio, preklinjao, pozivao na piće, i da se dogovorimo o nacinu komunikacije. Pa ti pojma nemas sta je on meni sve rekao i kako je bio bezobrazan, arogantan i drzak, kako me je izvredjao!
Sa takvim nema razgovora!
A vi mu necete nista reci, ne zato sto ne zasluzuje, nego zato sto ste zaglibili podrzavajuci ga, ne smete ga sad osuditi jer mislite da cete time osramotirti i sebe i crkvu. A tonete sve vise i vise i potonucete sasvim!
Zalosno je to i gledati!
Ja da sam adventista momentalno bi ga osudio, ne bi sebe diskreditivao poistovecujuci se sa bezobraznikom, ali vi niste ni inteligentini..
Od vas trojice , niko nikad nije vise osramotio adv.. Ali trebalo je to da se desi, a recicu posle i zasto, cekam samo da pukne ovo...