Član
- Učlanjen(a)
- 19.12.2009
- Poruka
- 193
Ja verujem u sve ovo samo me jedna stvar kopka, a to je ona recenica:"O rokovima samo Otac zna, jer da covek zna kada ce lupez doci, sedeo bi i cekao" (oni koji su citali Novi Zavet znaju o cemu pricam, iako nissam bas lepo ovo napisao od reci do reci :l )
Sectore jos jednom da ti se zahvalim, znam da nemas nista od moga HVALA, ali ja ne znam sta drugo da ti kazem, a veliki broj sadrzaja tvoih postova mi zaista znace. Ako mogu nekako da pomognem slobodno se obrati, ja sam iz Uzica, pa ako ti bilo sta zatreba tu sam...
To sto pise u Svetom Pismu se odnosi na otkrovenje Jovanovo da Gospod samo zna o rokovima i datumima kada ce se to desiti!A ovo sto su govorili sv.vladika Nikolaj Velimirovic ,sv.monah Tadej vitovnicki i sv.monah Gavrilo se odnosi licno na Srbiju i Srpski narod.Tacno je ono sto si rekao da je i Patrijarh Pavle o tome govorio znao je on dobro sta ce se desiti posle njega to su pokusali i za vrijeme njega!Ja cu biti najradosniji Srbin kada Krusevac postane prestolnica a car nas Srpski bude potomak loze Nemanjica i u ruci bude drzao Sveto Pismo!Kada hoces meni da se zahvalis bratac samo mjesto meni uputi hvalu Gospodu Bogu to mi punu znaci,a ja nisam nista drugo do nedostojni sluga Boziji!(posalji mi privatnom porukom svoj Email da ti posaljem knjigu *Otkrovenja svetih*) a ja cu nekako skontati kako da je posaljem preko 3mb je velicine Gmailom ne moze ali skontacu nesto.
"O rokovima samo Otac zna, jer da covek zna kada ce lupez doci, sedeo bi i cekao" a ovdje Gospod govori da strazis duhom svojim a to je molitva i post da te ne zatekne nespremnog i u grijehu!!!