Pozdrav svima!

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Hvala Sectore, imacu ovo na umu. Znam da nemas nista od mog HVALA, ali Onaj koji treba da zna zna, jer sve vidi.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Pozdrav!

Zanima me sledeće.
Da li drugu zapovest krši onaj ko igra video igrice, pogotovo MMORPG ???
Opšte je poznato da se u tom slučaju bukvalno pravi lik, karakter, njima se mora posvetiti određeno vreme, da li to znači da im igrači služe???

Odgovor:Sto se tice igrica a i filmova ja kada pogledam odmah znam ko je pravio igricu ili film mislim sa kojom namjerom ih je stvarao!Nisam mogao ni ja u pocetku sve me je zbunjivalo u malo da dignem ruke od svega ali citanjem svetih knjiga Bog mi je polako otvarao oci sta je ispravno a sta ne!Nije tesko pitanje ali treba biti pazljiv u odgovoru jer kada bih ti rekao istinu mozda bih te smarao a i pomislio bi sta ovaj Sector lupa.Ali ti uradi ovako:Redovno se pomoli Gospodu prije spavanja pred ikonom u svome domu,ocitaj Oce Nas i Bogorodice Dijevo kada to zavrsis kazi ovako Gospode molim te otvori oci moje da vidim je li ispravno to sto igram ovu igricu!Vjeruj mi da ces dobiti odgovor a da nikoga ne pitas!

Član
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
80

Umesto odgovora na moje pitanje, dao si mi upustvo !!!

Stičem utisak da imaš želju da spasavaš posrnule. Mislim da se spasiti može samo onaj ko to i želi, a pomoći se može samo onome ko pomoć traži. Sa druge strane kako će Oče naš i ostale molitve pomoći recimo muslimanu, ili njih ne treba spasavati ???
Mogu da razumem nečija religiozna iskustva, jer u krajnjoj liniji bez takvih iskustava kada 'Bog govori kroz pojedince' ne bi imali ni religiju.

Zato slobodno raspali sa istinom i veruj da nećeš pogrešiti.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Umesto odgovora na moje pitanje, dao si mi upustvo !!!

Stičem utisak da imaš želju da spasavaš posrnule. Mislim da se spasiti može samo onaj ko to i želi, a pomoći se može samo onome ko pomoć traži. Sa druge strane kako će Oče naš i ostale molitve pomoći recimo muslimanu, ili njih ne treba spasavati ???
Mogu da razumem nečija religiozna iskustva, jer u krajnjoj liniji bez takvih iskustava kada 'Bog govori kroz pojedince' ne bi imali ni religiju.

Zato slobodno raspali sa istinom i veruj da nećeš pogrešiti.

Odgovor:

Ovo sto sam napisao je za pravoslavne Hriscane!Ali ako si Musliman i pripadas islamskoj vjeroispovjesti i za tebe vazi isto jer Gospod Bog (Allah na Arapskom jeziku) je odlucio da se ti rodis u takvoj vjeri i nece ti suditi kojoj vjeri si pripadao vec ce ti suditi po dobroti srca tvoga i tvojim grijesima!Islam je priznao Gospoda Isusa Hrista kao proroka a Isus je i rekao kako da se molimo Gospodu kratkom molitvom kao sto je Oce Nas!A ako si musliman ti pocinji ovako svoju molitvu :Allahu nas koji si na nebesima,da se sveti ime Tvoje, da dodje Carstvo Tvoje ,da bude volja Tvoja i na zemlji kao sto je na nebu,hljeb nas nasusni daj nam svaki dan i oprosti nam dugove nase kao sto i mi oprastamo duznicima svojim,i ne uvedi nas u iskusenje no izbavi nas od zloga!Malo cu ti objasniti nastanak islama;600 godina posle Hrista nastaje islam a evo i zasto:Hriscani na zemlji se toliko bili iskvarili da je Gospod bio odlucio da sve unisti ali molitvama Presvete Bogorodice i Svih svetih umilostivio se tako da je to odlozio ali je kazna morala biti u nekom obliku,tako da je dopustio stvaranje Islama i proroka Muhameda da budu bic Boziji na zemlji za Hriscane!!!Zasto da budu bic Boziji!?Zato da bi Hriscani utvrdili svoju vjeru i vratili se na pravi put koji je ostavio Gospod Isus Hrist!Antihrist koji je trenutno prvi covjek Jevrejskog lobija i njegovi pomagaci imaju zadatak da zavade Hriscane i Muslimane da se oni medju sobom sto vise istrjebe!A zasto?!Zato kada se on zacari u Solomonovom hramu da kaze evo vidi te ove dvije vjere na zemlji Hriscanstvo i Islam te dvije vjere su najvise zla nanijele ljudskom rodu zato ih ja ukidam i zabranjujem vec stavaram novu vjeru koja se zove na Engleskom (new age) sto znaci nova vjera!Ko se posle toga bude bavio ovim vjerama bice ubijen na licu mjesta od strane antihrista i njegovih sljedbenika!E sad da se vratimo na igricu!Igrica te vrste je zlo samo po sebi,nije ona slucajno napravljena za najmladju populaciju.A zasto?Da bi se najmladja populacija sto vise odvojila od Boga i stvarnoga zivota i da bi se navikla na likove u tim igricama koji predstavljaju demone!Jer kada dijete odraste pod takvim uticajem i posle kada vidi demona ono ce misliti da je to junak iz igrice i price ce njemu!Zato djeca koja su odrasla uz takve igrice napustaju vjeru odlaze u razne sekte ili postaju ateisti!Ako ti nije sta jasno napisi objasnicu ti!

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Sectore ocekujem nastavak u vezi Bozijih zapovesti. Makar nesto normalno na ovom pod forumu da procitam.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Pozdrav bratac!

Sectore ocekujem nastavak u vezi Bozijih zapovesti. Makar nesto normalno na ovom pod forumu da procitam.

Odgovor:Simi brate bice nastavak to bi zavrsio veceras ali moram na posao ima neki skup pa moja firma ga obezbjedjuje,sutra cu napisati ostalo!Pozdrav!Jedan savjet malo se smiri njihov zadatak je da te iznerviraju i remete mir dusi tvojoj ali nikom nedaj svoj mir!Znaju oni da vremena imaju malo koje im je ostavio Gospod zato su udarli na sve starne da jos koga privuku sebi da se ne bi jos ko spasio!Vidim da si malo raspravljao sa njima na temu Exorcism samo im reci da su katolicki svestenici pokusali da izagnaju demona iz one djevojke pa je zato umrla zato sto katolici nemaju sv.Duha koji ih je napustio 1054.god kada su se odvojili i tada je na njih bacena anatema!A ja cu im bolje objasniti kada budem imao vremena!

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Slepom das naocare on nece videti, gluvom mozes pricai do sutra on te nece cuti...
Rekao sam ja njima da grese i da se u pravoslavlju demon isteruje molitvom i postom, a ne batinom i da ne mesaju Pravoslavlje sa Papinom crkvom ali ne vredi... Hvala za odgovor.. Idem veceras za Bg, tamo zavrsavam srednju, u domu sam i tesko dolazim do neta, valjda nece obrisati temu do subote da bi procitao to... Mogu oni samo da pricaju, ne nerviram se samo nevolim kad pricaju ne istinu... Pozdrav i neka je Gospod sa tobom dragi brate...

Natrag