Pozdrav svima!

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
Živimo u sazvežđu Ribe,otuda i post.
Crkva laže da je isterivao demone iz svoje žene.
I to ko treba da se pazi,nemojte da brinete,o tome vodi računa gospod Bog Isus Hrist.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Pozdrav!

Živimo u sazvežđu Ribe,otuda i post.
Crkva laže da je isterivao demone iz svoje žene.
I to ko treba da se pazi,nemojte da brinete,o tome vodi računa gospod Bog Isus Hrist.

Odgovor:Kada sam rekao da se pazis to sam ti rekao i dobre namjere. Jer ismjevas Gospoda, a neznam kako smijes, zar se ne bojis!?Ma zaboravi da sam ti ista rekao samo tako nastavi kako smatras da treba.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Bozije zapovjesti i ispovjest!!!

Peta Bozja zapovjest glasi:

Postuj oca svoga i mater svoju,da bi te Bog blagoslovio i da bi dugo pozivio na zemlji.

Protiv pete zapovjesti grijesi:

Ko je neljudan prema svojim roditeljima,tj.ko ih obmanjuje i laze,zlostavlja i tuce,ruzi i ogovara,
Ko ne izvrsava njihove amanete,volju i zelju,
Ko se za njihova zivota,a i posle njihove smrti,ne moli Bogu za njih,
Ko mrzi ili zavidi svojim rodjacima,
Ko zlostavlja svoju djecu,ili im zavidi,ili ih dvoji,
Ko ne uci i vaspitava svoju djecu zakonu i strahu Bozijem i ne stara se da od njih stvori predane hriscane i dobre clanove drustva i domovine,
Ko prema djeci postupa surovo,ili im popusta u njihovom nevaljalstvu,
Ko svojim primjerom,drzanjem ili govorom daje svojoj djeci povod za sablazan,
Ko surovo postupa sa svojim potcinjenim i slugama,ko ih ne uci dobru,ko ih prinudjava da cine nesto sto je protivno zakonu Bozijem,ili im daje povoda da cine zlo,ili ih u odredjene dane ne pusta da idu u sveti hram Boziji,
Ko opada i ogovara svoje starjesine i ucitelje i ko se prema njima gordi,zavidi im nije im poslusan,
Ko ne voli svoju domovinu i nije gotov da za nju zrtvuje sve pa i zivot svoj,
Ko se ne moli Bogu za vlasti i staresinstva i drzavna i crkvena,kao i za dobro cijeloga naroda i domovine,
Ko je za ljubav roditelja,djece,ili starjesine ucinio nesto sto je protivno zakonu Bozijem,
Ko prezire Crkvu Hristovu i opada njene ustanove i sluzitelje,
Ko se ne moli Bogu za svoje umrle srodnike,prijatelje,poznanike,dobrotvore.

Sesta Bozija zapovjest glasi:

NE UBIJ.

Protiv seste zapovjesti grijesi:

Ko je koga ubio hotimicno ma kojim nacinom,
Ko ucestvuje na ubrzanju cije smrti,ili je nekoga izlagao opasnostima,bolestima,ili iznuravao poslom,zlostavljanjem batinama.
Ko je doveo nekog do samoubistva gonjenjem ili zlostavljanjem,
Ko je podstrekavao nekoga na dvoboj ili samoubistvo,ubistvo,tucu ili na djela opasna po zdravlje i zivot,
Ko je nagovarao nekoga da istupi iz svete vjere pravoslavne ili da ucini neki grijeh,
Ko je stvarao razdor medju bliznjima,
Ko je propustio priliku da nekoga odvrati od ubistva,samoubistva,dvoboja tuce,povrijede tudjeg zdravlja i skracivanja zivota,
Ko ugnjetava udove,sirocad i opste siromasne ljude,slabe i napustene,
Ko je lako raspolozen na gnjev,svadju,tucu i osvetu,
Ko bez nuzde ubija zivotinje ili uziva u njihovom mucenju i zlostavljanju,
Ko ubija svoje zdravlje suvisnim radom ili lenjoscu,pijanstvom,drogama,raskosom,sladostrascem ili necim drugim,
Ko vrijedja druge grubim rijecima,psovkama ili kletvama,
Ko kune svoju djecu,ili ma koga drugoga,
Ko iznurava svoje radnike,sluge i podcinjene suvisnim i pretjeranim radom i poslom,
Ko od ovih zakida na plati,odjeci,hrani i odmoru.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Necu vise nikoga ovdje ispravljati i protivrijeciti jer ce se veoma brzo vidjeti sta ce se desiti sa Srbije!

Evo sami prati te sledece dogadjaje:

1.Raspad Srpske pravoslavne crkve!
pet vladika se odvaja i osniva pravu Srpsku pravoslavnu crkvu u blizini Krusevca u mjestu Bosnjani!

2.Osamostaljenje Vojvodine!

3.Beograd nije vise glavni grad!

4.Veliki zemljotres pored Beograda!

5.Zacarenje Srpskog cara u Krusevcu potomak loze Nemanjica koji ce doci iz Rusije a glavni grad postaje Krusevac!

6.Pripajanje istocnog djela republike Srpske Srbiji i Krusevcu!

7.Oslobodjene Kosova i Metohije i vise nikad nece biti Siptara i Albanaca na njemu!!!

Ovo nisu moje rijeci vec kazivanje sv.monaha Tadeja Vitovnickog i sv.monaha Gavrila!!!

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Pozdrav!

Zar su oni proroci?

Odgovor: jesu jurivaka samo da vidis kako ih je Gospod proslavio sa ikone sv.monaha Tadeja toci miro vjernici prilaze i vatom kupe to miro stavljaju na oboljela mjesta i lijece se!Imam kompletnu njihovu knjigu na racunaru u pdf,fajlu velicina 3,5mb neznam kako da je postavim.

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
160
Necu vise nikoga ovdje ispravljati i protivrijeciti jer ce se veoma brzo vidjeti sta ce se desiti sa Srbije!

pet vladika se odvaja i osniva pravu Srpsku pravoslavnu crkvu u blizini Krusevca u mjestu Bosnjani!

5.Zacarenje Srpskog cara u Krusevcu potomak loze Nemanjica koji ce doci iz Rusije a glavni grad postaje Krusevac!

7.Oslobodjene Kosova i Metohije i vise nikad nece biti Siptara i Albanaca na njemu!!!

Ovo nisu moje rijeci vec kazivanje sv.monaha Tadeja Vitovnickog i sv.monaha Gavrila!!!

A jel ima neka godina. Kad je ovo planirano da se dogodi?

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
Pozdrav!

Odgovor:U naredne tri godine sve se desava!
Prvo sto ce biti je odvajanje pet vladika od ostalih,u mjestu Bosnjani pored Krusevca skoro je sve spremno za to.Tu ce se osnovati prava Srpska crkva po tipiku sto nam je ostavio nas sv.otac Sava Nemanjic ostali su kupljeni od strane pape Rimskog i nalaze se na njegovom platnom spisku zbog toga da Srpska crkva prizna papu i da ga spominje na liturgiji!E to ovih pet vladika nece prihvatiti zato se odvajaju od ostalih!Kada vidis da se ovo desilo sta reci posle toga.

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434

Evo i mene vratio sam se...

Sav se najezih posle procitanog ovog komentara...

Patrijarh je jednom prilikom rekao, nisam siguran tacnih reci, ali u ovom smislu je bilo:"Povadice izmedju sebe glavesine oci i u politici i u Crkvi..."

Da li nas je On to upozorio...

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Odgovor:U naredne tri godine sve se desava!
Prvo sto ce biti je odvajanje pet vladika od ostalih,u mjestu Bosnjani pored Krusevca skoro je sve spremno za to.Tu ce se osnovati prava Srpska crkva po tipiku sto nam je ostavio nas sv.otac Sava Nemanjic ostali su kupljeni od strane pape Rimskog i nalaze se na njegovom platnom spisku zbog toga da Srpska crkva prizna papu i da ga spominje na liturgiji!E to ovih pet vladika nece prihvatiti zato se odvajaju od ostalih!Kada vidis da se ovo desilo sta reci posle toga.

Ja verujem u sve ovo samo me jedna stvar kopka, a to je ona recenica:"O rokovima samo Otac zna, jer da covek zna kada ce lupez doci, sedeo bi i cekao" (oni koji su citali Novi Zavet znaju o cemu pricam, iako nissam bas lepo ovo napisao od reci do reci :l )

Sectore jos jednom da ti se zahvalim, znam da nemas nista od moga HVALA, ali ja ne znam sta drugo da ti kazem, a veliki broj sadrzaja tvoih postova mi zaista znace. Ako mogu nekako da pomognem slobodno se obrati, ja sam iz Uzica, pa ako ti bilo sta zatreba tu sam...

Natrag