Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2011
- Poruka
- 236
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bas cudno,na sajtu pise da je podrzan M$ Windows 7...ako si dao tacan naziv racunara i ovo ti je GPU Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller probaj na linku ispod
Odi u kontrolni panel pa obrati paznju na ona podesavanja za displej mozda je problem ,sto bi rekli banalan,jer nesto nije podeseno ljudski.....
Idi u device manager pa pogledaj kako ti izgleda Display adapters,otvori ga ,klikni na properties pa probaj odatle da apdejtujes drajvere,mozda si posle onolikih instaliravanja zakacio i one odgovarajuce.....nadam se da znas kako se ulazi u device manager.Ja kad god udjem u Win 7 kontrolni panel treba mi 3 minuta da se orjentisem,stvarno ga zeznuto napravili.....
neko je i pre tražio isto instaliraj driver boster 2 pro ključ lako moreš naći na yutube veruj mi kod mene je 7 ultimate ali bez razlike prepoznaje sve nađe downloaduje instalira i plus zamenjuje zastarele drajvere i možeš ga prebaciti na svoj jezik još možeš skinuti u paketu sa advanced system care 8 to je paket snova opravke drajveri čistači uninstaler defragler sve od jednom savršen za menePozdrav, drugari...
potrebna mi je vasa pomoc naci drajvere za ovaj racunar..
upitanju je stariji komp NETVISTA IBM MATICNA PLOCA JE 830572G
ali je drugaricin komsija instalirao windows 7 ultimate
i nema drajvere za grafiku i zvuk
pomoc oko nalazenja...sve sam googlao i nisam nasao..
hvala unapred