Član
- Učlanjen(a)
- 12.04.2010
- Poruka
- 591
Jer sam ja na kvadrat hahaah
Pa nista lose
Hvala puno![]()
nista zato,10 evra po komplimentu yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jer sam ja na kvadrat hahaah
Pa nista lose
Hvala puno![]()
Dobra tema, baš...
Najkorisniji crvendać, žena je neumorna... Sumnjam da se iza tog imena krije bar 4-5 malih crnaca,koji rade u 3 smene... :blum3:
Najduhovitiji... Moj glas ide Piggy i equus-u, po pola!
Najzanimljiviji je zjovan, kad pročitam njegov odgovor-mislim o njemu pola sata, i uvek dođem do drugačijeg zaključka!
Re se pravi pametan, garant je usamljenik i čudak koji nema prijatelja i pati za nečijom pažnjom...
nista zato,10 evra po komplimentu yes3
Re mi smo uz tebe,makar te svi napustili mi smo tu!! Izdvojio bi tebe za duhovitog,kao sto sam rekao u nekim od postovaVeliki pozdrav za tebe!
hahahaha,jel postom da ti saljem ili zelis licno da ti urucim vaucer od 10 evrica?![]()
Dobra tema, baš...
Najkorisniji crvendać, žena je neumorna... Sumnjam da se iza tog imena krije bar 4-5 malih crnaca,koji rade u 3 smene... :blum3:
Najduhovitiji... Moj glas ide Piggy i equus-u, po pola!
Najzanimljiviji je zjovan, kad pročitam njegov odgovor-mislim o njemu pola sata, i uvek dođem do drugačijeg zaključka!
Re se pravi pametan, garant je usamljenik i čudak koji nema prijatelja i pati za nečijom pažnjom...
necro po meni ima naj komentare na sve ....
Samo licno yes3
A ti si ovih dana postala nesto jako smorena?
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Dobro,posto je kompliment na kvadrat moracu da ponesem 2 vauceraod po 10 evrica
![]()
Uf,to nisam ocekivala
Mozda i sakupim pare za Spaniju smile3
Ma za Spaniju mora da budeima tamo lepih devojcica
![]()
Bre Srdjane ja sam zensko...
Mozda za tebe ima lpih devojcica![]()