Član
- Učlanjen(a)
- 12.04.2010
- Poruka
- 591
Jer sam ja na kvadrat hahaah
Pa nista lose
Hvala puno
nista zato,10 evra po komplimentu yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jer sam ja na kvadrat hahaah
Pa nista lose
Hvala puno
Dobra tema, baš...
Najkorisniji crvendać, žena je neumorna... Sumnjam da se iza tog imena krije bar 4-5 malih crnaca,koji rade u 3 smene... :blum3:
Najduhovitiji... Moj glas ide Piggy i equus-u, po pola!
Najzanimljiviji je zjovan, kad pročitam njegov odgovor-mislim o njemu pola sata, i uvek dođem do drugačijeg zaključka!
Re se pravi pametan, garant je usamljenik i čudak koji nema prijatelja i pati za nečijom pažnjom...
nista zato,10 evra po komplimentu yes3
Re mi smo uz tebe,makar te svi napustili mi smo tu!! Izdvojio bi tebe za duhovitog,kao sto sam rekao u nekim od postova Veliki pozdrav za tebe!
hahahaha,jel postom da ti saljem ili zelis licno da ti urucim vaucer od 10 evrica?
Dobra tema, baš...
Najkorisniji crvendać, žena je neumorna... Sumnjam da se iza tog imena krije bar 4-5 malih crnaca,koji rade u 3 smene... :blum3:
Najduhovitiji... Moj glas ide Piggy i equus-u, po pola!
Najzanimljiviji je zjovan, kad pročitam njegov odgovor-mislim o njemu pola sata, i uvek dođem do drugačijeg zaključka!
Re se pravi pametan, garant je usamljenik i čudak koji nema prijatelja i pati za nečijom pažnjom...
necro po meni ima naj komentare na sve ....
Samo licno yes3
A ti si ovih dana postala nesto jako smorena?
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Dobro,posto je kompliment na kvadrat moracu da ponesem 2 vaucera od po 10 evrica
Uf,to nisam ocekivala
Mozda i sakupim pare za Spaniju smile3
Ma za Spaniju mora da bude ima tamo lepih devojcica
Bre Srdjane ja sam zensko...
Mozda za tebe ima lpih devojcica