Postoji li nešto što ste želeli da probate/naučite, a niste imali prilike?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ma to se ona samo omilostila na mene...koja će 'vaku budalu....Ja ću da se šlepam uz tebe...Koja ti se ne bude sviđala od onih što ti kucaju na vrata ti podaj meni.

Oj, skromnosti....
giggle.gif

Nista tebi ne fali... svaka majka bi te za zeta pozelela...
(bar bi bila sigurna da ce joj cera biti nasmejana do kraja zivota)
Da vec nisi ozenjen i da moja sestra nije rospija kakva jeste, vec bi te ja za zeta kaparisao...

Pa oženi se čoveče, šta čekaš?:lol:

He, he... mogao sam i to napisati na ovoj temi... nisam probao, a sve manje verujem da cu imati prilike...

Verovatno cu pre skociti padobranom (sto bih takodje voleo da probam) nego sto cu se ozeniti...
drama.gif

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Želela bih da vidim uživo fakira kako spava na onom njegovom čuvenom krevetu i da mi pokaže u čemu je caka.

India-Fakir-Varanasi.jpg

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
He, he... mogao sam i to napisati na ovoj temi... nisam probao, a sve manje verujem da cu imati prilike...
Verovatno cu pre skociti padobranom (sto bih takodje voleo da probam) nego sto cu se ozeniti...
drama.gif

Pa to ti na isto dođe...skoro. Prvo je jump in the empty a drugo jump in the hole. U oba slučaja si nahebo ako ti se ne otvoti padobran. Spuštanje na zemlju će da bude nezaboravno.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poruka
214
Voleo bi da skocim bandzijem ili padobranom,da odem na koncert Tiesta ili Armina,da odem na Ibicu,da imam svoj kafic i da budem trener zvezde da osvojimo ligu sampionayes3

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Želela bih da vidim uživo fakira kako spava na onom njegovom čuvenom krevetu i da mi pokaže u čemu je caka.

India-Fakir-Varanasi.jpg

Au mudrosti mi velike...najede se pasulja i lebdi ceo dan iznad ovih eksera...

@vlada....hehehe zašto svi mislimo da imamo sestre rospije :D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Da naucim latino-amercke plesove i da vrckam dok ne crkem:mrgreen:
Da se spustam paraglajderom i da skacem bandzijem(ali to je prosto nemoguce,malo se bojim visine:mrgreen:)
Da naucim da plivam i naucicu samo...kad...
Ah da i da budem vrhunski DRAJVER:mrgreen:i ne vozim nikad ispod 120...ali opet...kako se bojim slepera u susret,te bi pustila volan bolje da to ostane samo zelja:D

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Voleo bi da znam mnogo stranih jezika, tj da ih znam ali bez učenja ako može.

Ili da obiđem bar neku Evropsku zemlju. Ne mora zapad, Može npr Prag, Budimpešta ili Moskva.

Ili ako ništa od toga onda bar da znam Engleski znam bolje od samih Engleza :)

Poslednja izmena:
Natrag