postoji li nacin da prijateljstvo preraste u nesto vise

Član
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poruka
13
Volela biti cuti vase misljenje, na ovu temu. Koje sve taktike postoje da navedem prijatelja da se zaljubi u mene? Ja sam vec zal;jubljena.I da li se moze muskarac navesti da se zaljubi a da i nije svestan toga?

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Volela biti cuti vase misljenje, na ovu temu. Koje sve taktike postoje da navedem prijatelja da se zaljubi u mene? Ja sam vec zal;jubljena.I da li se moze muskarac navesti da se zaljubi a da i nije svestan toga?

Prvo proispitaj situaciju dal se njemu svidja neka druga i dal je zaljubljen.
Prvo sto treba da mu ukazes poverenje, poklanjaj mu paznju, razvijte komunikaciju, pocni da flertujes sa njim,opusti pogled,gledaj ga malo zavodljivo,to pali veruj mi,pocni da se ponasas kad si sa njim zavodljivo i bockaj ga recima,dodirima-jednostavno zavodi,oblaci provokativnu odecu kad si sa njim,budi stalno nasmejana,nestidi se.Dovedi ga na izazov. Zena si. A mi zene imamo nase trikove. Samo se opusti i prepusti.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
pomogni mu da istovari,iscepa i unese 10 m kubnih drva...

posle toga je samo tvoj...i niciji...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ako postoji uzajamna hemija izmedju vas onda i on oseca nesto vise prema tebi..to je ona slatka jeza koja ti telo prozima kad ti se priblizi ili kad ti njemu govoris a on te gleda direktno u oci ..kad osetis da ti se vrti u glavi...leptirice u stomaku.Takav osecaj je sigurno obostran...ako to osecas sve ce doci na svoje mesto..jer i on oseca isto prema tebi.Ne moras ga navoditi i zavoditi budi jednostavno samo ono sto jesi..;)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ma koliko se trudila i pokusavala na sve moguce nacine da se on zaljubi u tebe neces uspeti. Sa time ces ga samo oterati. Onog trenutka kada budes prestala da ga volis obicno on zavoli tebe. Ovo je tudje iskustvo a ne moje pa samo prenosim tebi.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma ako je zaljubljen u tebe ili osjeca bar malo vise od prijateljske ljubavi...vjeruj mi znaces...isto kao sto on zna ali mozda ne zeli da vjeruje u to ili se pravi blesav...ali zna sigurno...tako isto bi i ti trebala znati;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Moram priznati da u toj ulozi nikada nisam bila, kod mene je uvek ''obrnuto''...
Ali mislim da bi mogla ovako da nastupiš : Reci mu da se već duže vreme viđaš sa ''nekim'', i sigurno ćeš shvatiti po njegovom ponašanju, jer ''prijatelji'' to ne vole, bar oni koji su zaljubljeni u tebe ali ti to još nisu priznali...;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Mislim da postoji mnogo taktika da nekoga privucemo ali isto tako mislim da pravo zaljubljivanje dolazi spontano,kao sto si i sama rekla na neki nacin,da skoro nismo ni svesni toga.To nije cin volje niti svesnog odabira.Zato verujem da tu ne treba preterivati sa taktiziranjem (ne vredi ni da uspes da nekog osvojis samo zahvaljujuci taktikama jer uvek ce ostati opravdan strah da ce on otici prvom prilikom) vec jednostavno pustiti da "vreme kaze",ostati spontana i ono sto jesi.I,naravno,najjednostavniji je otvoren razgovor ali time mozes da dovedes prijateljstvo u nezgodnu situaciju ako on nije zainteresovan...
U svakom slucaju,srecno ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Prvo proispitaj situaciju dal se njemu svidja neka druga i dal je zaljubljen.
Prvo sto treba da mu ukazes poverenje, poklanjaj mu paznju, razvijte komunikaciju, pocni da flertujes sa njim,opusti pogled,gledaj ga malo zavodljivo,to pali veruj mi,pocni da se ponasas kad si sa njim zavodljivo i bockaj ga recima,dodirima-jednostavno zavodi,oblaci provokativnu odecu kad si sa njim,budi stalno nasmejana,nestidi se.Dovedi ga na izazov. Zena si. A mi zene imamo nase trikove. Samo se opusti i prepusti.

Ovo je bilo prilicno otvoreno smile3
Dobra ti je ova zadnja recenica...ali ako uradi veci deo onoga sto si joj predlozila bice situacija napeta kao struna...
Ali taktika vrlo prakticna....bez gubljenja vremena :yea:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Naravno! Kasnija prijateljstva (mislim da su jedina prava ona iz detinjstva) često i nastaju zato što jedan od "prijatelja" želi nešto više! Makar da bude u blizini, nešto kao tiha patnja...

Natrag