postoji li nacin da prijateljstvo preraste u nesto vise

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Oprosti, krivo sam se izrazio. Ma ne sada, onda kada je trebalo. Prije 10 godina. Ali sa sadašnjim životim iskustvom. Da si onda znala što sada znaš.

heheh... wayne, da sam ja onda znala ovo što sada znam, bila bih rame uz rame sa Donaldom Trumpom :mrgreen: Mada nikad nije kasno. Ma gde to može tako da se gleda... svako doba nosi iskustvo sa sobom.. i sve se to mora preživeti i doživeti da bi danas bio ovakav kakav si :) I sad sam otkrila toplu vodu, ali dobro :)

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
E pa zato si ja i dajem za pravo nakon svih govana koje sam pojeo u životu, a nisam trebao, da kažem onoj curi s početka: pozovi ga van. Ne prijateljski.

Vidiš da smo došli na isto, samo što nas je cura pitala.

Ali nismo se razumeli :) Nisi u pravu, jer kao što rekoh: svako iskustvo ima svoje. I na kraju te ta iskustva oblikuju u osobu kakva si sad... iz tog razloga prezirem "the secret" i slične metode koje ljude usmeravaju na način: "beži od loših emocija, od strahova, to ne valja"... ma valja! Sve valja! Moraš proći i kroz trnje i kroz blato, da bi umeo da uživaš pod zvezdama.
A i ako ga pozove, verovatno neće valjati da to prođe tek tako direktno..

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Bravo

:lol: Ne može joj biti gore nego meni, garant... :mrgreen: Ja sam tako bila zaljubljena u najboljeg druga još u srednjoj, i to je tako trajalo godinu, godinu i po... I onda jednog lepog dana, dođe taj drugar kod mene, a moj brat (nepopravljivi kreten kad su te stvari u pitanju), da mi se osveti za neku glupost kaže mom drugu (predamnom):
"Brate, kako si tako glup? Ova se pali na tebe godinu i po dana a ti ne provaljuješ, kad joj dođu drugarice samo o tebi priča i mnogo su dosadne. Vidi, ima i tvoju sliku u svesci!" :stupid:

:mrgreen: Sreća pa je pored mene na kauču bio neki čaršaf... i ja lepo uzmem onaj čaršaf i pokrijem se po glavi :lol: I držala sam tako čarfav na glavi dok ovaj drugar nije otišao.
Posle toga smo se opet družili... nikad se nismo smuvali... :) Tako da, od ovoga gore ne može :D

Mozda je i moglo biti neceg,da su se stvari drugacije odvijale,da si mu ti rekla...Svaka cast na priznanju,ne bi voleo da sam bio na tvom mestu.... :yea:;)

Natrag