postoji li nacin da prijateljstvo preraste u nesto vise

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ne treba gubiti vrijeme. Jednostavno osobu pitaš: "da li želiš da sutra izađemo, ali ne kao prijatelji".

LoL, nemoj ovo ni slučajno da uradiš... :lol:

Poslušaj me, ne radi ništa. Šta god budeš radila od ovih saveta ovde, izgledaće veštački i proračunato... ako si ti već zaljubljena, samo se opusti i spontano će to doći do njega.
Nesvesno ćeš ga pogledati ili dodirnuti malo drugačije i to će biti dovoljno.yes3

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
LoL, nemoj ovo ni slučajno da uradiš... :lol:
Poslušaj me, ne radi ništa. Šta god budeš radila od ovih saveta ovde, izgledaće veštački i proračunato... ako si ti već zaljubljena, samo se opusti i spontano će to doći do njega.
Nesvesno ćeš ga pogledati ili dodirnuti malo drugačije i to će biti dovoljno.yes3

Dok se ona bude opuštala i čekala, uletiće njemu neka druga, i ode on.
Dečko ako je zgodan i imućan svakodnevno pliva među ajkulama. Ženskim.

rh7c7n.gif

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Dok se ona bude opuštala i čekala, uletiće njemu neka druga, i ode on.
Dečko ako je zgodan i imućan svakodnevno pliva među ajkulama. Ženskim.

Zanimljivo razmišljanje ali samim tim što je devojka postavila ovu temu i ovo pitanje, to znači da nije neki tip kome zavođenje i nabacivanje idu od ruke (što je donekle dobro, poštujem to). Zato treba da bude spontana po mom mišljenju, i sve će doći na svoje ;)

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Opauci ga mocugom kao u staro dobro Neolitsko doba,sala mala.Razmisli dali je vredno posle koliko godina prijateljstva (a za to vreme se nije desilo nista)pokvariti prijateljstvo jednim glupim ispadom.Bar u Srbiji odnos muskaraca i zena je 4:1 u korist prvih,sto znaci cuvaj prijatelja i voli ga i dalje ali srecu trazi na drugoj strani.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
:lol: Ne može joj biti gore nego meni, garant... :mrgreen: Ja sam tako bila zaljubljena u najboljeg druga još u srednjoj, i to je tako trajalo godinu, godinu i po... I onda jednog lepog dana, dođe taj drugar kod mene, a moj brat (nepopravljivi kreten kad su te stvari u pitanju), da mi se osveti za neku glupost kaže mom drugu (predamnom):
"Brate, kako si tako glup? Ova se pali na tebe godinu i po dana a ti ne provaljuješ, kad joj dođu drugarice samo o tebi priča i mnogo su dosadne. Vidi, ima i tvoju sliku u svesci!" :stupid:

:mrgreen: Sreća pa je pored mene na kauču bio neki čaršaf... i ja lepo uzmem onaj čaršaf i pokrijem se po glavi :lol: I držala sam tako čarfav na glavi dok ovaj drugar nije otišao.
Posle toga smo se opet družili... nikad se nismo smuvali... :) Tako da, od ovoga gore ne može :D

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Pa o tome pricam sve vreme,ipak malo iskustva ne skodi.Nikad nemesaj tvoj smisao za ljubav i prijateljstvo sa nekim.MOZES GA UPLASITI.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
:lol: Ne može joj biti gore nego meni, garant... :mrgreen: Ja sam tako bila zaljubljena u najboljeg druga još u srednjoj, i to je tako trajalo godinu, godinu i po... I onda jednog lepog dana, dođe taj drugar kod mene, a moj brat (nepopravljivi kreten kad su te stvari u pitanju), da mi se osveti za neku glupost kaže mom drugu (predamnom):
"Brate, kako si tako glup? Ova se pali na tebe godinu i po dana a ti ne provaljuješ, kad joj dođu drugarice samo o tebi priča i mnogo su dosadne. Vidi, ima i tvoju sliku u svesci!" :stupid:

:mrgreen: Sreća pa je pored mene na kauču bio neki čaršaf... i ja lepo uzmem onaj čaršaf i pokrijem se po glavi :lol: I držala sam tako čarfav na glavi dok ovaj drugar nije otišao.
Posle toga smo se opet družili... nikad se nismo smuvali... :) Tako da, od ovoga gore ne može :D

Ajde zaviri u srce, pa mi iskreno odgovori: da li bi ga sada pitala?

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ajde zaviri u srce, pa mi iskreno odgovori: da li bi ga sada pitala?

Neee.... pa kako, kad nemam više takvih osećanja prema njemu :) Da je sve drugačije (da sam ja slobodna, da je on slobodan), i da se družimo kao ranije, nečega bi bilo. Ali ipak, ja sam sad zrelija i samouverenija, i sad je to potpuno druga stvar nego što je nekad bilo...Jedno je kad si klinka sa 17 godina, a drugo odrasla žena od 29.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Oprosti, krivo sam se izrazio. Ma ne sada, onda kada je trebalo. Prije 10 godina. Ali sa sadašnjim životim iskustvom. Da si onda znala što sada znaš.

Poslednja izmena:
Natrag