ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
U vasem potpisu mozete jednostavavno postaviti zeljenu sliku,userbar,....ili napisati vec sta god hocete .Postupak je sledeci...Prvo u vasem racunaru odredite i locirajte sliku koju zelite postaviti za vas potpis..Naprimer ja sam odredio ovu u .gif formatu......
Posto smo odredili koju sliku zelimo postaviti u nas podpis sadacemo je i uploadovati na neki od servera koji sluzi za upload fotografija.Ja sam izabrao server Tinypic...Odite na adresu......
Kod:
www.tinypic.com
i posto stigli na zeljeni server kliknite misem na dugme Choose....broj 1
U novom prozoru pronadjite u racunaru sliku koju ste odredili za potpis,obelezite misem i kliknite na dugme Open....broj 2
Zatim kliknite na UPLOAD NOW!.....broj 3
Kroz par trenutaka dobicemo link nase slike koji cemo kasnije upotrebiti za postavljanje potpisa......potreban link je u delu Direct Link for Layouts na tinypic serveru...
Posto dobili link naseg potpisa sada prelazimo na nas forum i u gornjem meniju foruma sa leve strane kliknite na Korisnicki panel......broj 4
U novom prozoru u meniju sa leve strane kliknite misem na Izmeni potpis...broj 5
Otvorice nam se novi prozor ,a mi cemo preci sada na tinypic server obeleziti misem link u delu Direct Link for Layouts,zatim kliknuti desnim klikom misa te u padajucem meniju takodje kliknuti misem na Copy....broj 6
Sada cemo preci na nas forum te u prozoru koji se malopre otvorio kliknuti misem na ikonu Ubaci sliku......broj 7
U novom prozoru kliknucemo levim tasterom misa na prazan deo za postavljanje linkova(obeleziti ga) a zatim takodje kliknuti na desni taster misa te u padajucem meniju ,kliknuti na Paste.....(klasicno kopiranje)..broj 8
Posto ubacili link nase slike sa tinypic servera preostaje samo jos da kliknemo misem na dugme OK......broj 9
Link naseg podpisa je postavljen u polje predvidjeno za to...Da bi se uverilu da je postavljeni potpis uredu kliknite misem na Pogledaj potpis....broj 10
Ako je sve uredu u gornjem delu ugledacete vas potpis.......
Posto je sve uredu,preostaje jos da upamtimo potpis.kliknite misem na Sacuvaj potpis......broj 11
Mozete jos obici neki od vasih postova i ugledacete postavljen vas zeljeni potpis.....
Nadam se da sam bio jasan u svemu ovome......