O Flu-u postoji posebna tema na ovom forumu zato ne bih ulazio u dužu diskusiju . Ono što je trebao da zna gospon Flu , da kojim slučajem nije izlapeo, to je da složenost i nastanak informacija koje poseduje jedan organizam i njegove ćelije jesu posledica evolucije i mutacija. Uvećanje informacija u ćeliji ne može se pripisati nikakvom Bogu već mutiranju ćelija koje nastaju usled adaptiranja na životne uslove . No pošto je napunio osamdeset i neku gospon Flu je takve stvari zaboravio ( prirodno ), ako je uopšte i znao , pošto nije bio naučnik (npr. biolog ) već filozof.Podrugljivost ? Licemernoooooo :???:
Shame on you gospodine uredniche! Projekcija vam je jacha strana vidim...:acute:
Imash kratkorocno pamcenje Jurivaka
Toliko o podrugljivosti a nisi se osmelio da dash smislen komentar na moj post vec si se "nasalio" ...
Nego da nastavimo, VI ste ti koji ste mahali njegovim knjigama i citatima na 100-injak foruma i svetskih debata a ne mi.
A sad kad je covek spoznao, vi kazete da je izlapeli deda koji ne zna sta pise i prica. Sramota.
Procitaj njegove predhodne i poslednju pa onda reci sebi " ja sam pametan i znalac materije o kojoj pisem a Entoni Flu je jedan totalno izlapeli starac koji ne zna sta pise i o cemu govori"
Kao sto sam i ranije navodio. To su vashe "specijalke" - "Ne ulazi u temu vec pokusaj da diskreditujesh onoga koji o njoj pise, odnosno govori".
Poslednja izmena: