Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I ja mogu da izrazim zadovojstvo konstruktivnošću koju Gundark@ prikazuje, samo držim da bi nam i stavovi bili bliskiji da kako sam kaže nije malo zarđao u vezi teme. Izvornu vest o veštačkom stvaranju života dao je Tanjug a prenele su skoro sve novine . Ja sam preneo link RTV jer sam slučajno prvo naleteo na njega. Znači iza takvog izbora ne postoji nikakva moja namera ni Božija promisao već - slučajnost.Rollmilan ne prestaje da me iznenađuje ( u pozitivnom smislu ). Link koji si postavio zaslužuje pažnju (TV Vojvodina). Iako smo neistomišljenici nalazim da mi je diskusija sa tobom prijatna i konstruktivna.
Da zaista smo promašili temu , a sada bih postavio jedno jeretičko pitanje vernicima koje me je još kao klinca kopkalo . Ovo pitanje samo na prvi pogled nema veze sa temom ;Rasprava jeste zanimljiva, ali, trebamo se, ipak, vratiti na temu. O nastanku života na Zemlji postoji tema na PF "Obrazovanje" - Kako je začet život na Zemlji? Ovdje govorimo kako je "začeta" Zemlja, zar ne?
Kojom savremenom naukom? Još samo kada bi dao neke validne reference, pa da ti povjerujemo! Znaš, čovjek može tvrditi ša mu god padne na pamet, a da bi neko tu njegovu tvrdnju shvatio iole ozbiljnije, mora za nju podastrijeti i neke dokaze.Zemlja i Univerzum su stari oko 6000 god. To je danas savremenom naukom potvrđeno.
Kako nisi čuo, najnovija merenja sofisticiranim uređajem koga su konstruisali naučnici u Lucernu , a u koga su uložili sva poznata savremena naučna iskustva iz oblasti multivarijabilnog datovanja izmerio je da je zemlja stara oko 6000 godina. Taj uređaj se zove blesimetar.Kojom savremenom naukom? Još samo kada bi dao neke validne reference, pa da ti povjerujemo! Znaš, čovjek može tvrditi ša mu god padne na pamet, a da bi neko tu njegovu tvrdnju shvatio iole ozbiljnije, mora za nju podastrijeti i neke dokaze.