Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Laodikeja kaže.
Malo sam radoznala : Veliš Bog će sam podupreti objavu istine svjetu. Koja istina??? A ja pitam koja objava ???Dali će Bog Jahve, ili Krist, nema veze, uništiti četri milijarde ljudi , možda i više , da bi malobrojni kršćani uživali u raju???????
Ovo je samo moje mišljenje i ničije drugo (Onda je Krist umro uzalud )
Da, očigledno je da si se ti Stvarnoslap ovde postavio i kao sveznajući Bog - jer znaš i ko je šta želeo da kaže i ko šta nije želeo.
Ovo ti upravo činiš sve vreme, pripisujući drugima pobude iz kojih je nešto rečeno i zašto nije rečeno.
Ja znam šta sam napisao i šta sam time mislio, a ti možeš pisati što god želiš i živeti u svojim lažnim ubeđenjima i negativnom odnosu prema drugima, to je tvoja lična stvar.
Nisam govorio o uništenju ljudi, već o poslednjoj ponuđenoj milosti neposredno pre Hristovog drugog dolaska - da svako čuje spasonosnu jevanđeosku istinu i obrati se Bogu.
Ovu istinu će objaviti oni koji se ne priklone Vatikanu i ne uđu u ekumenski savez i ne prihvate zakon o obaveznom praznovanju nedelje koji će proisteći iz koalicije između verskih i svetovnih vlasti - Vatikana i Ekumenizma, Amerike, ujedinjenih nacija i Evropske unije - koji su u bibliji prikazani simbolima zveri sa dva roga koja izlazi iz zemlje ( Amerika ), zveri koja izlazi iz mora ( Ujedinjene nacije ), i deset careva ( države Evrope čanice Evropske unije ).
Ako nešto nisam napisao to ne znači da to nisam mislio i da to ne stoji i ako nisam naglasio.
Dakle, ja jesam u prvom komentaru napisao da će Bog zaštititi verne pred progoniteljima, ali sam kasnije dodao ono što nisam napisao u tom prvom komentaru - jer je kontekst tog prvog komentara bio "čuda koja će Bog činiti da bi podupreo objavu istine"
Ti namerno izvrćeš tuđe reči i vadiš iz konteksta i pripisuješ ljudima pogrešne pobude da bi nastavio da opadaš i napadaš.
U tome se pokazuju tvoje namere i tvoj duh.
Koliko se može poznavati ja ih poznajem, ali ti ih uopće ne poznaješ.Kao dobri poznavalac biblije, trebao bi da poznaješ otkrivenje, njegove simbole i događaje poslednjeg vremena koji su u njemu zapisani.
Ja bih se složio sa onima koji ovdje tvrde da su poslednja vremena vrlo blizu, ali do toga neće doći po scenariju koji imamo u Bibliji, niti će se Bog pojaviti da oživljava mrtve i kažnjava grešne, nego poslednja vremena pripremaju ljudi sami sebi!
Današnji globalni društveni poredak je toliko apsurdan, nehuman i nepravedan, da ovakav kakav je, jednostavno ne može opstati, zbog enormnih razlika u ličnom i društvenom bogatstvu i krajnje nepravedne preraspodjele ukupne društvene dobiti, s jedne, a s druge strane, ljudi zbog svoje nezajažljive lakomosti i bolesne težnje za što većim bogaćenjem, nemilosredno uništavaju preostale prirodne resurse na Zemlji, remeteći tako njenu prirodnu ravnotežu i njen cjelokupni eko sistem. Klimatske promjene čiji smo svjedoci i katastrofe koje se dešavaju poslednih decenija na Zemlji, u vidu tajfuna, tornada, poplava, cunamija, požara, globalnog porasta tempeature i sl., samo su posledica poremećenosti zemljinog eko-sistema, čiji je uzročnik čovjek. Nije mali broj naučnika koji, zbog takvog odnosa ljudi prema prirodi, predviđaju skoru kataklizmičnu klimatsku budućnost planete Zemlje. Dakle, ovdje imamo prividno dva scenaraja poslednjeg vremena: ili će priroda uništiti čovjeka, ili će čovjek uništiti prirodu, što opet znači i sebe.
Nedavno sam pročitao podatak, doduše nezvaničan, ali više je nego vjerovatno da je približno tačan, da 5% današnje ljudske populacije na Zemlji, raspolaže sa 80% svjetskog bogatstva! Ovakvo stanje je potencijalna socijlna bomba, koja jednog dana mora eksplodirati, a njena eksplozija bi mogla biti jača od bilo koje atomske bombe! Kada lavina krene, niko ne može predviditi ni njeno trajanje ni njen pravac. Jedino što se tada pouzdano može znati, jeste da će uništiti sve na što naiđe i na kraju sama sebe!
Ovo bi bio drugi scenario poslednjeg vremena.
Ja sam ti samo citirao sta je sam isus Hrist rekao svojim ucenicima o poslednjim danima.O njima ima jos zapisa od drugih apostola ,i svi su oni saglasni.Znači stradanja će trajat dok god postoji i jedan kršćanin . Kako mise čini sve kršćanske zemlje postaju sve više Muslimanske . Pa kako ćese onda prepovjedat evanđelje . Zaključak poslednjeg vremena nikad neće biti