Poslednja vremena

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Znači stradanja će trajat dok god postoji i jedan kršćanin . Kako mise čini sve kršćanske zemlje postaju sve više Muslimanske . Pa kako ćese onda prepovjedat evanđelje . Zaključak poslednjeg vremena nikad neće biti

Biće ga, mi već živimo u njemu.

Bog će sam podupreti objavu istine svetu, jer će dati duhovne darove onima koji će reč objavljivati - darove proroštva, govorenje stranih jezika kojima će oni govoriti strancima koji recimo ne govore jezikom zemlje u kojoj se u tom trenutku nalaze, isceljenja, vaskrsavanje mrtvih...
Bog će činiti i druga čuda - pojava znakova na nebu kao i svog zakona koji će videti svi ljudi na planeti zemlji na svom jeziku, pojava anđela kojima će on zaštititi verne pred progoniteljima..

Time će svako biti osvedočen u natprirodno delovanje u redovima onih koji objavljuju istinu i biti pokrenuti da tu istinu prihvate videći čuda koja će se dešavati oko njih i u redovima vernih.

To se sada još uvek ne događa u toj meri, ali će početi uskoro kada zbog velikog porasta prirodnih katastrofa i njihove geografske raširenosti - Rim uz podršku svetovnih sila i Ekumenskog saveza - uvede globalni Nedeljni zakon, pod izgovorom da se utiša Božji gnev.

Tada će verni primiti veliku silu Svetoga Duha i uz Božju pomoć i pomenutih natprirodnih manifestacija - objaviti istinu celom svetu bez obzira na pretnje kokje će im biti upućene od strane verskih i svetovnih vlasti ovog sveta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bog će činiti i druga čuda - pojava znakova na nebu kao i svog zakona koji će videti svi ljudi na planeti zemlji na svom jeziku, pojava anđela kojima će on zaštititi verne pred progoniteljima..

Kako te od Boga nije strah učiti suprotno Svetom Pismu? Sveto Pismo kaže da će vjerni na smrt stradati od progonitelja, a ti ovdje učiš suprotno tome.

To se sada još uvek ne događa u toj meri, ali će početi uskoro kada zbog velikog porasta prirodnih katastrofa i njihove geografske raširenosti - Rim uz podršku svetovnih sila i Ekumenskog saveza - uvede globalni Nedeljni zakon, pod izgovorom da se utiša Božji gnev.

Tada će verni primiti veliku silu Svetoga Duha i uz Božju pomoć i pomenutih natprirodnih manifestacija - objaviti istinu celom svetu bez obzira na pretnje kokje će im biti upućene od strane verskih i svetovnih vlasti ovog sveta.

Šta, ni Kinezi nas neće moći spasiti? Ni Židovi, ni Muslimani? Toliko ih miljardi, toliko nuklearnog oružja imaju, i ti tvrdiš da će "šačica jezuita" (s kratkim cijevima) sve "dovesti u red"? Daj nam malo o scenariju, kako će to jezuiti izvesti, vjerojatno ti je Bog otkrio neke detalje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kako te od Boga nije strah učiti suprotno Svetom Pismu? Sveto Pismo kaže da će vjerni na smrt stradati od progonitelja, a ti ovdje učiš suprotno tome.

Izvrnuo si moje reči.

Verni su doživljavali vekovna stradanja od strane Rimske crkve.
Ja nisam napisao da ih neće biti i u poslednje vreme, jer će neki položiti život za veru i Hrista da bi se pokazala prava priroda Antihrista i antihrišćanske koalicije ( Vatikana i Ekumenizma, Amerike i Evropskih saveznika ), ali će Bog zaustaviti stradanje i zaštititi svoj narod gore opisanim čudima.

Šta, ni Kinezi nas neće moći spasiti? Ni Židovi, ni Muslimani? Toliko ih miljardi, toliko nuklearnog oružja imaju, i ti tvrdiš da će "šačica jezuita" (s kratkim cijevima) sve "dovesti u red"? Daj nam malo o scenariju, kako će to jezuiti izvesti, vjerojatno ti je Bog otkrio neke detalje.

Ko je govorio o Jezuitima.

Ja govorim o Božjem ostatku koji je sada deo Adventne crkve, verni koje će Bog upotrebiti u poslednje vreme za objavu jevanđelja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Izvrnuo si moje reči.

Verni su doživljavali vekovna stradanja od strane Rimske crkve.
Ja nisam napisao da ih neće biti i u poslednje vreme, jer će neki položiti život za veru i Hrista da bi se pokazala prava priroda Antihrista i antihrišćanske koalicije ( Vatikana i Ekumenizma, Amerike i Evropskih saveznika ), ali će Bog zaustaviti stradanje i zaštititi svoj narod gore opisanim čudima.

Što bih ja izvrtao tvoje riječi, kad to najbolje radiš ti sam. Evo i ovdje, ti sam izvrćeš svoje riječi. Ponovo ateriraš.

Ko je govorio o Jezuitima.

Ja govorim o Božjem ostatku koji je sada deo Adventne crkve, verni koje će Bog upotrebiti u poslednje vreme za objavu jevanđelja.

Davno je Crkva objavila Evanđelje, i objavljuje ga neprestano. Opet ti je netko nešto krivo došapnuo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izvrćeš izvrćeš, kao i uvek, ali se uvek razotkriiješ.

Hajde da vidimo šta sam napisao.

Ovde ne piše da verni neće stradati.

Ja sam govorio u kontekstu čuda.

Dakle, verni će stradati, ali će Bog to stradanje zaustaviti i ovakvom vrstom čuda.

Ja bih voleo da ono što ti nazivaš crkvom objavljuje jevanđelje, ali nažalost nije tako.

Sveštenici vladajućih crkava su uglavnom skrivaju u kutkovima tamnih manastirskih zidova, u određeno vreme odpevaju već unapred pripremljenu liturgiju u kojoj čovek ne čuje ništa osim loše muzički obrazovanih ljudi, pokupe novac i potom nestanu.

Propovedanje je sasvim nešto drugo, to je iznošenje biblijskih istina i edukacija u reči Božjoj jednim razumnim jezikom, zajednička pesma i molitva, posredovanje uzajamnim posećivanjem i hrabrenjem u veri.

Ovakve primere možeš pronaći čak i u biloj kojoj protestantskoj crkvi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Izvrćeš izvrćeš, kao i uvek, ali se uvek razotkriiješ.

Hajde da vidimo šta sam napisao.

Ovde ne piše da verni neće stradati.

Veliš, ne piše "da verni neće stradati", a gore pišeš da će "vjerne anđeli zaštititi"!? Kakva je to zaštita anđela u kojoj nasmrt stradaju oni koje anđeli štite!? Ti si počeo od svetopisamskog teksta i parodije praviti.

Ja bih voleo da ono što ti nazivaš crkvom objavljuje jevanđelje, ali nažalost nije tako.

Sveštenici vladajućih crkava su uglavnom skrivaju u kutkovima tamnih manastirskih zidova, u određeno vreme odpevaju već unapred pripremljenu liturgiju u kojoj čovek ne čuje ništa osim loše muzički obrazovanih ljudi, pokupe novac i potom nestanu.

:roll::roll::roll:;)

Propovedanje je sasvim nešto drugo, to je iznošenje biblijskih istina i edukacija u reči Božjoj jednim razumnim jezikom, zajednička pesma i molitva, posredovanje uzajamnim posećivanjem i hrabrenjem u veri.
Ovakve primere možeš pronaći čak i u biloj kojoj protestantskoj crkvi.

Je li to i ovo tvoje propovijedanje u kojem praviš parodiju od svetopisamskog teksta?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Opet izvrtanje.

Hajde da vidimo ceo kontekst.

Dakle, verni će stradati, ali će Bog to stradanje zaustaviti i ovakvom vrstom čuda.

Dakle, stradanja će biti u određenoj meri, ali će ih Bog zaustaviti.

To što sam napisao je više za plakanje a ne za smeh, to je znak da ti nemaš neki ozbiljan zabrinuti i posrednički odnos prema tome.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Opet izvrtanje.

Hajde da vidimo ceo kontekst.

Hajde da vidimo, evo tvog čitavog posta:

Biće ga, mi već živimo u njemu.

Bog će sam podupreti objavu istine svetu, jer će dati duhovne darove onima koji će reč objavljivati - darove proroštva, govorenje stranih jezika kojima će oni govoriti strancima koji recimo ne govore jezikom zemlje u kojoj se u tom trenutku nalaze, isceljenja, vaskrsavanje mrtvih...

Time će svako biti osvedočen u natprirodno delovanje u redovima onih koji objavljuju istinu i biti pokrenuti da tu istinu prihvate videći čuda koja će se dešavati oko njih i u redovima vernih.

Gdje je u čitavom ovom tvom postu samo jedan stradali "vjerni"? Kako možeš nijekati ono što si napisao prije samo dva i pol sata? Znam, možeš, ti to uvijek tako radiš.

Ja nisam napisao da ih neće biti i u poslednje vreme, jer će neki položiti život za veru i Hrista da bi se pokazala prava priroda Antihrista i antihrišćanske koalicije ( Vatikana i Ekumenizma, Amerike i Evropskih saveznika ),

Što si napisao, eno ti gore citata tvog čitavog posta.

ali će Bog zaustaviti stradanje i zaštititi svoj narod gore opisanim čudima.

Ovo si napisao naknadno, tek kada sam ja napisao da tvrdiš nešto što je potpuno suprotno Svetom Pismu.

Dakle, stradanja će biti u određenoj meri, ali će ih Bog zaustaviti.

Kasno Marko na Kosovo stiže.

To što sam napisao je više za plakanje a ne za smeh, to je znak da ti nemaš neki ozbiljan zabrinuti i posrednički odnos prema tome.

Je, ono što ti pišeš je i za plakanje i za smijeh.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Dok traje to stradanje ,propovedace se jevandjelje po celom svetu i u 14 stihu dolazi kraj.Zapazi da propovedanje mora biti po celome svetu,dakle i Kina i Indija i Turska i sve muslimanske zemlje......

Jasam pitala????
Znači stradanja će trajat dok god postoji i jedan kršćanin . Kako mise čini sve kršćanske zemlje postaju sve više Muslimanske . Pa kako ćese onda prepovjedat evanđelje . Zaključak poslednjeg vremena nikad neće biti

Laodikeja kaže.
og će sam podupreti objavu istine svetu, jer će dati duhovne darove onima koji će reč objavljivati - darove proroštva, govorenje stranih jezika kojima će oni govoriti strancima koji recimo ne govore jezikom zemlje u kojoj se u tom trenutku nalaze, isceljenja, vaskrsavanje mrtvih...

Malo sam radoznala : Veliš Bog će sam podupreti objavu istine svjetu. Koja istina??? A ja pitam koja objava ???Dali će Bog Jahve, ili Krist, nema veze, uništiti četri milijarde ljudi , možda i više , da bi malobrojni kršćani uživali u raju???????
Ovo je samo moje mišljenje i ničije drugo (Onda je Krist umro uzalud )

Ma dobro malo nas i stvarnostart plaši , da od četri milijarde i više niko nije kršćanin , i daćemo biti satrti od Kineza , i Muslimana . Što ako je to istina??????????????????????????????????????????????????????

Kasno Marko na Kosovo stiže.
Što ako mi svi kasnimo???????????????????????????????

Je, ono što ti pišeš je i za plakanje i za smijeh.
I ovo štosam i ja sve nadrobila je i za plakanje i za smijanje . Samo molim Boga danas NEBI nestalo jednog dana.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Antonijadz pozdrav.

Hrišćane apostol Pavle hrabi u onom vremenu da nebrinu već dase radujuako stradajuza verua nama danas Isus Hristosšalje reči ohrabrenja da nam mogu telo pogubiti ali dušu ne.
Našenijeda se plašimo od straanja koje nam ljudi mogu učiniti već dase plašimo od poklonjenja zveri i njenoj slici-kipu i od primanja broja zveri i žiga zveri jer tad od Boga bivamo ubijeni trajno.

Nije Isus uzalud umro nemoj tako molim te, jer smrt tela nije ništa naspram onog šta nam je Gospod ugotovio što oko ne vide nitiuho ču niti čoveku na um ne pade.Slava i hvala Gospodu.

Natrag