Porijeklo zla

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To je zamena teze.

Papi Jovanu Pavlu II su se na obeležavanju 2000 godina poklonili svi svetski lideri.

I klanjaju se i danas.

Papa vapio - ne ubijajte djecu, ali ne slušaju sluge sotonine.

Ne klanjaju se svjetski lideri papi, dapače, i oni i tvoja subotarska sekta klanjaju se i žrtve prinose bogu Molohu. Ovako:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A evo šta tvoje pape i oni koji mu služe čine.

PAPA I RITUAL 9 KRUGA

A evo i kako se klanjaju

Prilozi

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    8,2 KB · Pregleda: 1
  • преузимање (8).jpg
    преузимање (8).jpg
    8,5 KB · Pregleda: 1
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na žalost, žrtve u ovom slučaju su na obe strane. Dečak koji je pucao trpeo je određenu vrstu nasilja od vršnjaka, u vidu odbacivanja, nerazumevanja, hladnoće odnosa društva prema njemu. To je izazvalo reakciju, i on je posegao za osvetom. Žrtve su svakako i deca koja su stradala zbog ove reakcije u umu mladog dečaka a koji lično nisu odgovorni za njegovo stanje.

Naravno, mi znamo da zlo ne dolazi od sebe samo, već proističe iz nepobeđenih sklonosti ljudskog srca [Miloš Bogdanović]. U društvu generalno ne postoji borba protiv svoga ega [Miloš Bogdanović], protiv svih anomalija karkatera. O tome se ne priča, to je tabu tema za društvo. Kada se ne borimo protiv prirodnih sklonosti, kada im popuštamo, one će se ispoljiti kada tad, na ovaj ili onaj način.

Licemjeru, hoćeš pedere i sodomiju na ulice, a ovdje 'prodaješ' "đavlologiju" Miloša Bogdanovića. U tvojoj liberalno-protestantskoj Americi ovoga je najviše, i sve što se slično događa u Europi zapravo je "razlijevanje ovo američkog otrova".

Hoćeš "ljudska prava i ljudske slobode", mimo Boga!? OK, neki će reći da je njihovo pravo ubiti koga god požele, kao što tvoji pederi požele "natezati se na ulicama", a ti onda kažeš da im se to mora dopustiti - jer oni to žele, a svaka ljudska želja mora postati i "ljudsko pravo".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Licemjeru, hoćeš pedere i sodomiju na ulice, a ovdje 'prodaješ' "đavlologiju" Miloša Bogdanovića. U tvojoj liberalno-protestantskoj Americi ovoga je najviše, i sve što se slično događa u Europi zapravo je "razlijevanje ovo američkog otrova".

Hoćeš "ljudska prava i ljudske slobode", mimo Boga!? OK, neki će reći da je njihovo pravo ubiti koga god požele, kao što tvoji pederi požele "natezati se na ulicama", a ti onda kažeš da im se to mora dopustiti - jer oni to žele, a svaka ljudska želja mora postati i "ljudsko pravo".
Prekini

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mora ti se nekada reći oštro, kada toliku bezosećajnost pokazuješ u kontekstu ovog događaja. Nije način da sada mešaš teme koje nemaju veze jedna sa drugom. Malo poštovanja, iako me smatraš neprijateljem ipak postoji neki nepisani kodeks. Elementarijum poštovanja, ne zbog mene, već zbog samog događaja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mora ti se nekada reći oštro, kada toliku bezosećajnost pokazuješ u kontekstu ovog događaja. Nije način da sada mešaš teme koje nemaju veze jedna sa drugom. Malo poštovanja, iako me smatraš neprijateljem ipak postoji neki nepisani kodeks. Elementarijum poštovanja, ne zbog mene, već zbog samog događaja.

Ma nemoj. Jučerašnji događaj u Beogradu i ova tema - Porijeklo zla - po tebi nemaju veze. Ti si bešćutnik.

I ponovit ću. Podrijetlo i izvor svih zala je sotona, a sotonina metoda je nijekanje Bogu da je Bog, jer tada čovjek dostajanstvo, a onoga tko nema dostojanstva, može ga se 'ubiti k'o kera'. A upravo si zagovornik sotonske podvale o "ljudskim pravima i slobodama" i upravo si ti nijekatelj Bogu Isusu da je Bog.

Ja ću činjenice iznositi, a ti svoju alergiju na činjenice rješavaj kako znaš, otresati se na mene nećeš.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Mislim da je najbolje i najrazboritije ne uvlačiti u naše rasprave tragediju koja se jučer dogodila.

Prestrašno je i prebolno, bolje ne spominjati. A još manje osuđivati i bacati krivnju na drugoga. Možemo mi imati svoje mišljenje, ali čini se da je stanje puno složenija i ne postoji samo jedan krivac.

Laodikeja je prvi počeo na način na koji je to i dosad radio: za sve je kriva Katolička Crkva i možda malo Pravoslavna...

Pa, dokad više? :(

Ne, nego posledica nemarnosti i nerada crkava, prvenstveno tradicionalnih - kojima se svet klanja, i koje sebe nazivaju Hristovim - da propovedaju jevanđelje svetu.
Naravno, jer za to nemaju sile jer sa Hristom nemaju veze.
Tako se svet nalazi pred ponorom koji preti da ga odvuče u svoje mračne dubine.
Svet u kome nema vere, nade, ljubavi, i gde je satanizacija obuzela ljudska društva.
Zato će Bog sam sebe objaviti, i pozvati svet na versko probuđenje.
A vi i dalje mašite kandilima, i pevajte liturgije - koje ne site ljudsku dušu za Bogom.
I nemojte se žaliti i kukati kada se ovakve stvari dese, jer sami ste do toga doveli.

Natrag