poplave u srbiji Božji gnev

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Bog pokazuje svoju ruku u ovim danima očito. vrlo tragično. naravno da događaji koji su zahvatili ovaj događaj su deo Božjeg promisla,a time da ima i razglog tome i Bog kojega treba moliti kako je već učinjeno neće ćutati. tako su došle dve vizije na molitvi. viđen je anđeo Božji kako sa kopljem i štitom u ruci se bori u nebeskim prostorima nad zahvaćenim područjima u opasnosti sa silama demonskim koje su puštene da rade sada. kaže se dalje da je nevolja puštena jer se čaša Božjeg gneva izlila a zbog opačina i greha idolstva u ovoj zemlji. (kada se vidi,najviše su zahvaćeni delovi koji su u stanju tog greha) kaže se dalje da treba moliti i da anđeo ima odbranu male grupe ljudi samo koji su van toga greha. koji se kaju. a da će idoli plivati po vodi. i da je ovo samo početak opomene za ovaj narod od Boga a da će još veće pošasti slediti zbog svih opačina i razvrata. a crkva treba da viče kao sa krovova da se narod pokaje.
(ovo je skraćena verzija 2,vizije)

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
A baš sam se pitao ko će prvi ovde početi da koristi stradanje unesrećenih ovom prirodnom katastrofom kako bi promovisao svoje verovanje. Unesrećenima ili pomozi ili nemoj a ti im još i sol utrljavaš na rane sudeći im da su si sami krivi za nevolju koja ih snađe jer neće da veruju kako ti oćeš. Zašto nisi sagradio Noinu arku pre ove poplave? Da li si namerno zanemario Božje proviđenje ili se tebi Bog obraća tek posle neke katastrofe da se naslađuješ tuđoj nesreći? Na muci se poznaju junaci a vernici svoje pravo lice pokazuju u nevolji bližnjega svoga. Kada već nemaš lađu da barem nečiji frižider spasiš, nebi ti kruna s glave pala kada bi pokazao malo suosjećanja... ili ga uopšte nemaš?...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izlivanje Bozjih sudova na zemlju su odpoceli 2011 godine sa velikim zemljotresom u Japanu i mestu na Novom Zelandu sa simbolicnim imenom Krajstchurch - sto znaci "Hristova crkva"
Ovim je simbolicno pokazano da su otpalo Hriscanstvo prikazano simbolom Krajstchurcha i mnogobostvo prikazanosimbolom Japana - osudjeni na propast.

Mi fakticki zivimo u samom vremenu kraja koje se vise ne meri godinama - vec danima.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
I sada bi ja trebao da se preobratim na tvoju veru kako bi spasio dušu od propasti i živeo večno ali s tobom i tvojom bratijom? Ne hvala. Meni su draži potreseni japanci i novozelanđani jer je njihov Bog (ili Bogovi) pun ljubavi za razliku od tvoga koji je samo gnevan toliko da ni decu više ne možeš uplašiti njime. Na temi poplave će da uslede izlevi "božjih odabranika" (samozvanih) od kojih čovek može da se udavi i pre nego u poplavi. Stvarno se nama bliži kraj. Potresi i poplave nam ni ne trebaju jer imamo zloguke proroke. Udaviše nas.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Savkiću istinu govoriš jer kao što Bog Mojsiju reče pred narodom da će ih snaći blagoslov ako vrše Božju volju i gnev ako pogaze Božju volju.

Laodikeja čoveče blago tebi pa tebi Bog objavi sve i ono što narodu nije dato još nam reci kog dana Isus stiže?

Bilo bi lepo kad bi se izdvoilo malo vremena za video klip koji vam ako ste vernici može puno značiti.

A šta Jeremija govori 6 vekova p.n.e. čime su tad gnevili Boga...ima li toga možda i danas...a onda pitanje zašto nas sve to snalazi?

7:4 Ne uzdajte se u lažne reči govoreći: Crkva Gospodnja, crkva Gospodnja, crkva Gospodnja ovo je. (NEBESKI SMO NAROD, NEBESKI SMO NAROD,NEBESKI SMO NAROD)

7:5 Nego doista popravite svoje puteve i dela svoja, i sudite pravo između čoveka i bližnjeg njegova.
7:6 Inostrancu, siroti i udovici ne činite krivo, i krv pravu ne prolivajte na ovom mestu, i ne idite za drugim bogovima na svoje zlo. (likovimakamenim,likovima srebrnim i zlatnim delu ruku umtničkih koji ne govore)
7:7 Tada ću učiniti da stanujete od veka do veka na ovom mestu, u zemlji koju sam dao ocima vašim. (tad vam neće uzimati zemlju niti ćete ostajati bez poroda niti će se ognjišta gasiti.)

7:8 Eto, vi se uzdate u reči lažne, koje ne pomažu.
7:9 Kradete, ubijate i činite preljubu, kunete se krivo, i kadite Valima, i idete za drugim bogovima, kojih ne znate; (sikirate sikirama i noževima ubijate zbog međe)

7:10 Pa onda dohodite i stajete preda mnom u ovom domu, koji se zove mojim imenom, i govorite: Izbavismo se, da činite sve ove gadove.
(opijate se, kadite slikama mrtvih,slavite mrtve,kradete, lažete...)

7:11 Je li ovaj dom, koji se zove mojim imenom, u vašim očima pećina hajdučka? Gle, i ja vidim, veli Gospod. (vidi i uzvraća po delima)

7:16 Ti se dakle ne moli za taj narod, i ne podiži vike ni molbe za njih, i ne govori mi za njih; jer te neću uslišiti.
7:17 Zar ne vidiš šta čine po gradovima Judinim i po ulicama jerusalimskim?
7:18 Sinovi kupe drva, a očevi lože oganj, i žene mese testo, da peku kolače carici nebeskoj, i da liju nalive drugim bogovima, da bi mene dražili.
7:19 Mene li draže? Govori Gospod; eda li ne sebe, na sramotu licu svom?
7:20 Zato ovako govori Gospod Gospod: Gle, gnev moj i jarost moja izliće se na ovo mesto, na ljude i na stoku i na drveta poljska i na rod zemaljski, i raspaliće se, i neće se ugasiti.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
neverniik uvek na Božju Reč koja dolazi kaže kako je to sud i promicija,ali Bog govori svoju istinu i opominje. pošasti će dolaziti još i onda niko ne će reći nisam razumeo. izazivati Boga nije dobro. pokajanje je dobro.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Bog je danas podigao odredjeni broj ljudi za reformu i probudjenje crkve, i kroz prorocka otkrivenja objavio sled buducih dogadjaja.
Ja se ne bih bavio Hristovim dolaskom, ali zelim samo reci - da ce Bog u ovom vremenu pokazati svoju silu kroz znake i cudesa, i sam potvrditi identitet i autoritet onih koji treba da objave istinu ovom svetu znacima nebeskim, putem kojih ce istina i biti objavljena.

Ono sto je sigurno je to, da ce on zavrsiti svoju posrednicku sluzbu u svetinji u vremenu u kome je i otpoceo, a to je 22 oktobar na praznik Jom Kipur ili dan ociscenja.
Tada i prestaje vreme Bozje milosti, i pocinje kratko vreme izlivanja poslednjih sedam zala, nakon cega ce nastupiti njegov dolazak.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Laodikeja,Jom Kipur kao praznik očišćenja NIKAD...pazi NIKAD a ni tad ne može pasti krajem oktobra.
Budi bar malo obrazovan i prvo nauči nešto o Jevrejskim praznicima i značenju Jom Kipura a onda vidi od kad je i kako taj praznik računa pa nećeš moći ponavljati Jelenine izjave kao papagaj a ona ponavljala od drugih pogađača koji odrediše Isusov dolazak 1843 navodno na taj praznik pa prolongirali na 1844 pa kad ga ni tad nije bilo lukava glavica primeti da se u stvari NEBO OČISTILO od pagana koji su 2300god gazili nebesku svetinju....čoveče, probudi se, shvati već jednom da su to neozbiljna izmišljanja koja si ti prihvatio i želiš nama servirati te gluposti....šta ti je?

Tebi niko ne brani da to veruješ ali se nemoj brukati i o tome nama govoriti mi imamo više od tri razreda osnovne i verujemo Bogu pa to ne prolazi kod nas. Hajde ti za promenu počni malo SLUŠATI BIBLIJU pa se čujemo.
Uzmi lepo Jevrejski kalendar i čitaj kad je padao praznik 1844 god. rabinat je demantovao izjavu nepismene žene ali je zlo što ona ima milione sledbenika a rabinat neće svima slati demante i svakog poučavati Jevrejskim praznicima i datumima.Ti možeš ubaciti taj praznik i u januar mesec ko ti brani samo nemoj to javno iznositi.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Bog je danas podigao odredjeni broj ljudi za reformu i probudjenje crkve, i kroz prorocka otkrivenja objavio sled buducih dogadjaja.
Ja se ne bih bavio Hristovim dolaskom, ali zelim samo reci - da ce Bog u ovom vremenu pokazati svoju silu kroz znake i cudesa, i sam potvrditi identitet i autoritet onih koji treba da objave istinu ovom svetu znacima nebeskim, putem kojih ce istina i biti objavljena.

Ono sto je sigurno je to, da ce on zavrsiti svoju posrednicku sluzbu u svetinji u vremenu u kome je i otpoceo, a to je 22 oktobar na praznik Jom Kipur ili dan ociscenja.
Tada i prestaje vreme Bozje milosti, i pocinje kratko vreme izlivanja poslednjih sedam zala, nakon cega ce nastupiti njegov dolazak.
Bog danas govori. gde je vama proročka reč danas .Bog je spremao udar nevolja na ovu zemlju gde je opomena od Boga? Bog je juče ali ik danas i do veka isti. vi propovedate sebe juče a ne Boga juče,danas do veka istog.

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
:info::info::info:

Alo bre ljudi, dali ste vi normalni?? Samo mi to recite?? Da li ste normalni??

Kakva glupost od teme!!

Umesto da pomognete ljudima, vi ovde mlatite praznu slamu!

Cetri noci nisam oka sklopio, bio sam na svim kriticnim mestima, ovo sto televizije pisu nije ni 10 posto od prave istine i katastrofe!
Svako ko na bilo koji nacin moze da pomogne, a svako nekako moze, evo meni neka se javi i uputicu ga na pravo mesto. Sve, ali sve je potrebno. Od ljudi na lancima do vode, cebadi....Ajmo, svako da pomogne, ovo je nezapamceno i samo ko je za racunarom celo vreme ne zna istinu pravu i koliko je tesko. Ko god ima zelju da pomogne, ima prijatelja koji bi pomogao na bilo koji nacin neka mi se javi na skype: goran.milenkovic95

Ukljucen mi je na telefonu uvek i off sam samo kada smo u delu gde je iskljucena mreza.

Hvala svima unapred na bilo kakvoj pomoci.
:info::info::info:

Natrag