Savkiću istinu govoriš jer kao što Bog Mojsiju reče pred narodom da će ih snaći blagoslov ako vrše Božju volju i gnev ako pogaze Božju volju.
Laodikeja čoveče blago tebi pa tebi Bog objavi sve i ono što narodu nije dato još nam reci kog dana Isus stiže?
Bilo bi lepo kad bi se izdvoilo malo vremena za video klip koji vam ako ste vernici može puno značiti.
A šta Jeremija govori 6 vekova p.n.e. čime su tad gnevili Boga...ima li toga možda i danas...a onda pitanje zašto nas sve to snalazi?
7:4 Ne uzdajte se u lažne reči govoreći: Crkva Gospodnja, crkva Gospodnja, crkva Gospodnja ovo je. (NEBESKI SMO NAROD, NEBESKI SMO NAROD,NEBESKI SMO NAROD)
7:5 Nego doista
popravite svoje puteve i dela svoja, i sudite pravo između čoveka i bližnjeg njegova.
7:6 Inostrancu, siroti i udovici ne činite krivo, i krv pravu ne prolivajte na ovom mestu, i
ne idite za drugim bogovima na svoje zlo. (likovimakamenim,likovima srebrnim i zlatnim delu ruku umtničkih koji ne govore)
7:7 Tada ću učiniti da stanujete od veka do veka na ovom mestu, u zemlji koju sam dao ocima vašim. (tad vam neće uzimati zemlju niti ćete ostajati bez poroda niti će se ognjišta gasiti.)
7:8 Eto, vi se uzdate u reči lažne, koje ne pomažu.
7:9 Kradete, ubijate i činite preljubu, kunete se krivo, i kadite Valima, i idete za drugim bogovima, kojih ne znate; (sikirate sikirama i noževima ubijate zbog međe)
7:10 Pa onda dohodite i stajete preda mnom u ovom domu, koji se zove mojim imenom, i govorite: Izbavismo se, da činite sve ove gadove.
(opijate se, kadite slikama mrtvih,slavite mrtve,kradete, lažete...)
7:11 Je li ovaj dom, koji se zove mojim imenom, u vašim očima pećina hajdučka? Gle, i ja vidim, veli Gospod. (vidi i uzvraća po delima)
7:16 Ti se dakle ne moli za taj narod, i ne podiži vike ni molbe za njih, i ne govori mi za njih; jer te
neću uslišiti.
7:17 Zar ne vidiš šta čine po gradovima Judinim i po ulicama jerusalimskim?
7:18 Sinovi kupe drva, a očevi lože oganj, i žene mese testo, da
peku kolače carici nebeskoj, i da
liju nalive drugim bogovima, da bi mene dražili.
7:19 Mene li draže? Govori Gospod; eda li ne sebe, na sramotu licu svom?
7:20 Zato ovako govori Gospod Gospod:
Gle, gnev moj i jarost moja izliće se na ovo mesto, na ljude i na stoku i na drveta poljska i na rod zemaljski, i raspaliće se, i neće se ugasiti.