Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
Ja sam izasao na terasu, uhvatio se sakom za onu stvar, i snaznim drmusanjem mu odgovorio na njegove prozivke.
:lol: :lol: :lol:
Za Deliju, svetskog mega cara: yes3
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam izasao na terasu, uhvatio se sakom za onu stvar, i snaznim drmusanjem mu odgovorio na njegove prozivke.
@deathrow
Posveti mi bilo koju pesmu, samo nemoj narodnjake, molim te. Njih prezirem iz dna duše.
Evo juce, kad je Partizan prosao u finale, moj dobar prijatelj i komsija je izasao napolje i urlao od zadovoljstva, krenule su i prozivke. Ja sam izasao na terasu, uhvatio se sakom za onu stvar, i snaznim drmusanjem mu odgovorio na njegove prozivke.
Dal pomaže "mašinica", veliko je pitanje. :dntknw: Ostaviću Deliji da prokrči šumu. yes3 :mrgreen:
Delija, jednom sam oprostio izdaju, drugi put neću... Moraš da se žrtvuješ za oprost (prvobitnog) greha. :mrgreen:Mislim da je bolje da nista ne diram. Splasnula je revolucionarska vatra, rezim moze da raspise poternicu za tobom,
Death, uverio sam Deliju da je sve to bila farsa, prevara, zabluda iz mladosti... I nema šanse da nam ode u Žuto, ne brini za to. :mrgreen:Već su stigli do Otporaša...već je viđeno da će postati Demokrate...tako ide to kod nas yes3
Rus, Delija je u pravoj snazi za poljoprovredne poslove, u njega verujem i uzdam se. yes3 :mrgreen: A ja sam više za neke kancelarijske, ne ide mi kombajniranje... :dntknw: :mrgreen:Oni su bagere davno napustili i posvetili se ratarstvu, zemljostrugarstvu i depilaciji njiva i ostalih brežuljaka. venerinih i slično, zato oni voze umjesto bagera Mortal kombajn.