Poklonite pesmu članu...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja sam izasao na terasu, uhvatio se sakom za onu stvar, i snaznim drmusanjem mu odgovorio na njegove prozivke.

:lol: :lol: :lol:

Za Deliju, svetskog mega cara: yes3

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Za Tita Pula, coveka koji je ovom forumu darovao gomilu saljivih komentara, koji su zasmejavali forumase. Biti u njegovom drustvu, je garant dobre zabave. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
@deathrow
Posveti mi bilo koju pesmu, samo nemoj narodnjake, molim te. Njih prezirem iz dna duše.

E jbg sad...stvar je u duhu koje se prenosi pesmom...ali ajde...nadam se da voliš Čipija :dntknw:

Evo juce, kad je Partizan prosao u finale, moj dobar prijatelj i komsija je izasao napolje i urlao od zadovoljstva, krenule su i prozivke. Ja sam izasao na terasu, uhvatio se sakom za onu stvar, i snaznim drmusanjem mu odgovorio na njegove prozivke.

:D:D:D

Za Deliju

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za moja dva prijatelja, dva legendarna Otporaša, momčine koje se ne boje ni kad je gusto ni kad je rutavo, koji bez razmišljanja ulijeću i kada je mnogo čupavo... legende... Tito i Delija.

925CUPKO.jpg

Napomena: Uz damu ide i ova mašinica, zlu ne trebalo.

1405061156md8.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dal pomaže "mašinica", veliko je pitanje. :dntknw: Ostaviću Deliji da prokrči šumu. yes3 :mrgreen:

Za čoveka koji zna koje se borbe isplati voditi. yes3 Za čoveka s maskom penzionera, ispod koje se krije dugoprugaš. Za prijatelja Rusa.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dal pomaže "mašinica", veliko je pitanje. :dntknw: Ostaviću Deliji da prokrči šumu. yes3 :mrgreen:

Mislim da je bolje da nista ne diram. Splasnula je revolucionarska vatra, rezim moze da raspise poternicu za tobom, a ja sam siguran da na njenom imanju postoji jos gusca suma, pogodna za tvoje skrivanje. yes3 :mrgreen:

Ocekivao sam da ce nam Rus zbog propale revolucije, prkosno pokazati srednji prst. :mrgreen:

Za prijatelja Rusa

:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jeste da su mi drugari ali su se mnogo zaneli :dntknw:
Već su stigli do Otporaša...već je viđeno da će postati Demokrate...tako ide to kod nas yes3
Da se to ipak ne bi desilo, jedan podsetnik za Tita Pula i Deliju...da ne zaborave korene onoga što se zove otpor :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Griješiš Death, griješiš. Njihov razvojni put se ne završava u Žutokratiji, aferama poput ove u Kolubari sa fantomskim bagerima. Oni su bagere davno napustili i posvetili se ratarstvu, zemljostrugarstvu i depilaciji njiva i ostalih brežuljaka. venerinih i slično, zato oni voze umjesto bagera Mortal kombajn.

Za majstore od britvicu, vruć vosak, depil kremu i ostala brijanja na vlažno i suvo kombajnere Tita i Deliju.

Djubrivo - Maljava Mare

Bila je lijepa i sunčana noć
I ja sam u grad odlučija poć
Ona mi je na Rivi zapela u oku
I nakon sata muke imao sam koku

Sidili smo mi skupa na klupi
I ona je počela razgovor glupi
Na sve načine prova san je stišat
Ništa nije išlo, počeja san mišat

Hej, hej, hej, ajm a faker, bejbe !
Hej, hej, hej, dec vot aj em !

Od čuđenja i šoka osta san bez zraka
Po sisama bila joj je šuma dlaka
Zbunjeno san je pita zašto se ne brije
Rekla je: "Za žilete lovu lako skupit nije !"

Obeća san joj tada dat žilete svoje
Rekla je: "Nema veze, meni dlake dobro stoje !"
I sada mi pašu njene crne dlake
Čupkam ih i mišam bez iti malo tlake

Oh, kako volim svoje ruke traljave
Naslonit na Marine grudi maljave
I neka mi se svi smiju i varu
Al' ja još uvijek ludo volim svoju maljavu Maru

Hej, hej, hej, ajm a faker, bejbe !
Hej, hej, hej, dec vot aj em !

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mislim da je bolje da nista ne diram. Splasnula je revolucionarska vatra, rezim moze da raspise poternicu za tobom,
Delija, jednom sam oprostio izdaju, drugi put neću... Moraš da se žrtvuješ za oprost (prvobitnog) greha. :mrgreen:

Već su stigli do Otporaša...već je viđeno da će postati Demokrate...tako ide to kod nas yes3
Death, uverio sam Deliju da je sve to bila farsa, prevara, zabluda iz mladosti... I nema šanse da nam ode u Žuto, ne brini za to. :mrgreen:

Oni su bagere davno napustili i posvetili se ratarstvu, zemljostrugarstvu i depilaciji njiva i ostalih brežuljaka. venerinih i slično, zato oni voze umjesto bagera Mortal kombajn.
Rus, Delija je u pravoj snazi za poljoprovredne poslove, u njega verujem i uzdam se. yes3 :mrgreen: A ja sam više za neke kancelarijske, ne ide mi kombajniranje... :dntknw: :mrgreen:

Za Deliju:
[video=youtube;Qo48LnMx_fQ]http://www.youtube.com/watch?v=Qo48LnMx_fQ[/video]

Za Deatha:
[video=youtube;vmpE0kdDSNs]http://www.youtube.com/watch?v=vmpE0kdDSNs&feature=related[/video]

Za Rusa:
[video=youtube;GrXEHR_d08w]http://www.youtube.com/watch?v=GrXEHR_d08w[/video]

Edit: Delija, jel si se obradovao na ovu vest? :mrgreen:

Novosađanka gađala Dinkića kamenom

Poslednja izmena:
Natrag