Član
- Učlanjen(a)
- 18.02.2010
- Poruka
- 4.679
Za Deliju.
Davno je bilo to.
Priče iz davnine.
Davno je bilo to.
Priče iz davnine.
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zašto vi zvezdaši ne znate bez uvreda odgovoriti.:???:I to na baš lijepe pjesme.
I Nikudemarku i meni. On je bar partizanovac, ja navijam za Manchester.
Šala je dovoljna za odgovor.smile3 Uvreda je poraz.
Jasno mi je da je najgore što se čovjeku može desiti: Da Bog dao da imao, pa nemao.
Jasno mi je da je grozan život bez veselja.
Čak se ni pobjedi ne možete radovati. Od 1:0, prvoj nakon tri (čini mi se) godine. Jer je premala.:blum3:
Ali sam u jedno siguran. Negdje u dubini duše još imate malo humora. Dajte ga van. Pustite po strani
"mržnju".
Evo, naprimjer. Što ne može ovako:
Godina 2061. Sjedi stari Delija 10 uz vatru s praunucima. Peku kukuruz. Gleda starina s užitkom praunučad, pa pita: Djeco, počinje prvenstvo u fudbalu. Za koga ćemo navijati?
Za Zvezduuuuuuuuu, u horu se čuje odgovor.
Deda, ajde nam ispričaj priču kada je Zvezda bila zadnji put prvak, pita jedan praunuk.
Starini zasvijetle umorne oči. Namah živne. Zabaci šajkaču, zasuka sijedi brk i počne:
Bilo je to deco davno, davno. Vaš dedo je imao 24 godine. Bilo je .........
Zašto vi zvezdaši ne znate bez uvreda odgovoriti.:???:I to na baš lijepe pjesme.
I Nikudemarku i meni. On je bar partizanovac, ja navijam za Manchester.
Šala je dovoljna za odgovor.smile3 Uvreda je poraz.
Jasno mi je da je najgore što se čovjeku može desiti: Da Bog dao da imao, pa nemao.
Jasno mi je da je grozan život bez veselja.
Čak se ni pobjedi ne možete radovati. Od 1:0, prvoj nakon tri (čini mi se) godine. Jer je premala.:blum3:
Ali sam u jedno siguran. Negdje u dubini duše još imate malo humora. Dajte ga van. Pustite po strani
"mržnju".
Evo, naprimjer. Što ne može ovako:
Godina 2061. Sjedi stari Delija 10 uz vatru s praunucima. Peku kukuruz. Gleda starina s užitkom praunučad, pa pita: Djeco, počinje prvenstvo u fudbalu. Za koga ćemo navijati?
Za Zvezduuuuuuuuu, u horu se čuje odgovor.
Deda, ajde nam ispričaj priču kada je Zvezda bila zadnji put prvak, pita jedan praunuk.
Starini zasvijetle umorne oči. Namah živne. Zabaci šajkaču, zasuka sijedi brk i počne:
Bilo je to deco davno, davno. Vaš dedo je imao 24 godine. Bilo je .........
:blum3::blum3: