Poklonite pesmu članu...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Za prijatelja Kantonu. Uzivaj. :D

I jedan mali poklon od mene. :mrgreen:

imageswejpgw.jpg

Za druga i saborca Deatha :D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Zašto vi zvezdaši ne znate bez uvreda odgovoriti.:???:I to na baš lijepe pjesme.
I Nikudemarku i meni. On je bar partizanovac, ja navijam za Manchester;).
Šala je dovoljna za odgovor.smile3 Uvreda je poraz.
Jasno mi je da je najgore što se čovjeku može desiti: Da Bog dao da imao, pa nemao.;)
Jasno mi je da je grozan život bez veselja.:(
Čak se ni pobjedi ne možete radovati. Od 1:0, prvoj nakon tri (čini mi se) godine. Jer je premala.:blum3:

Ali sam u jedno siguran. Negdje u dubini duše još imate malo humora. Dajte ga van. Pustite po strani
"mržnju".

Evo, naprimjer. Što ne može ovako:

Godina 2061. Sjedi stari Delija 10 uz vatru s praunucima. Peku kukuruz. Gleda starina s užitkom praunučad, pa pita: Djeco, počinje prvenstvo u fudbalu. Za koga ćemo navijati?
Za Zvezduuuuuuuuu, u horu se čuje odgovor.
Deda, ajde nam ispričaj priču kada je Zvezda bila zadnji put prvak, pita jedan praunuk.

Starini zasvijetle umorne oči. Namah živne. Zabaci šajkaču, zasuka sijedi brk i počne:
Bilo je to deco davno, davno. Vaš dedo je imao 24 godine. Bilo je .........

:D:blum3::D:blum3::D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Za prijatelja Deliju ;)

Kantona ne sviraj frulicu :acute:

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Zašto vi zvezdaši ne znate bez uvreda odgovoriti.:???:I to na baš lijepe pjesme.
Jasno mi je da je najgore što se čovjeku može desiti: Da Bog dao da imao, pa nemao.;)
Čak se ni pobjedi ne možete radovati. Od 1:0, prvoj nakon tri (čini mi se) godine. Jer je premala.:blum3:

Ali sam u jedno siguran. Negdje u dubini duše još imate malo humora. Dajte ga van. Pustite po strani
"mržnju".

Godina 2061. Sjedi stari Delija 10 uz vatru s praunucima. Peku kukuruz. Gleda starina s užitkom praunučad, pa pita: Djeco, počinje prvenstvo u fudbalu. Za koga ćemo navijati?
Deda, ajde nam ispričaj priču kada je Zvezda bila zadnji put prvak, pita jedan praunuk.

Starini zasvijetle umorne oči. Namah živne. Zabaci šajkaču, zasuka sijedi brk i počne:

Gosn Eric, pustite Zvezdaše. Ja kada posvetim pesmu Zvezdašima, gledam da klipovi ne budu uvredljivi, tipa pevanje Grobara o Zvezdašima (na najgori mogući način). Znači, normalno sportsko navijanje, normalne pesme i tako to.
Da ne dužim priču.

Vama jedna obrađena pesma iz pedesetih:

[video=youtube;D9ozQ5CxcQQ]YouTube - Sting - Englishman In New York[/video]

a dragim delijama, jedna dirljiva, navijačka pesma

[video=youtube;spDvNPZfLoA]YouTube - Partizan Da volim crno-bele (original download)[/video]

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nikdemark, sve je to u žaru borbe...za tebe pesma

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nik, zeznuo si se, nije to narodnjak, to je Šaban... yes3 Nema to veze sa ovim šabanima koje ne voliš. yes3

Evo za tebe, da vidiš da i tu ima kvaliteta, itekako. :D Ovo ti je neuporedivo bolje od nekog tamo Black Eyed Peasa, na primer. yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

"mržnju".

:D:blum3::D:blum3::D

Za tebe su uvrede moji odgovori? Mislio sam da ces ovo shvatiti kao zezanje i da kapiras salu. Na takav nacin se zezam i sa mojim dobrim prijateljima, koji su grobari. Evo juce, kad je Partizan prosao u finale, moj dobar prijatelj i komsija je izasao napolje i urlao od zadovoljstva, krenule su i prozivke. Ja sam izasao na terasu, uhvatio se sakom za onu stvar, i snaznim drmusanjem mu odgovorio na njegove prozivke. Mislio sam da se dobro poznajemo Erik, u svakom slucaju, izvini ako sam te uvredio svojim odgovorima. Nece se vise ponoviti, jer ih nece ni biti.

Za Erika

Natrag