Poklanjam...

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
poklanjam dumspirospero da ima gde da čuva tolike pare:http://serbianforum.org/members/dumspirospero.html

namestajni_sef_ns-6.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Druže Titoooooooo! shout Dummmm! shout
Poklanjam vam i odlazim na spavanje!

206739image007.jpg

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Tako je Beljo, i ja volim fer plej, nemoj da napadaš na kvarno k'o ovaj Death. :D
Vidi se da si majstor zajebancije, k'o što je ovaj Mikić iz Zvezde, majstor u teranju lopte. yes3 stink.
Ko o čemu, ti o Death-u... Dok si se banjao u slanoj vodi, ovde je bilo nekoliko zanimljvih epizoda. Rus, čovek u godinama, nije mogao da podnese sve to, pa je napustio vladu (u Dinkićevom stilu).

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ko o čemu, ti o Death-u... Dok si se banjao u slanoj vodi, ovde je bilo nekoliko zanimljvih epizoda. Rus, čovek u godinama, nije mogao da podnese sve to, pa je napustio vladu (u Dinkićevom stilu).

Ne bih ja o Death-u, ali on mi svojim pisanjem na forumu daje materijala da ga isprozivam. :D Volimo ja i on da se ''pofajtamo'' na forumu. :D

A što se Rusa tiče, sad kad nije više moderator, možemo u većem broju očekivati njegove vrcave komentare na ovom delu foruma. :D A i je*eš forum, koji nema ovakvog lika kao što je Rus. stink.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To jeste kad me ne mrzi...ali sam se namestaš svojim vickastim komentarima kojiam u stvari zezaš samoga sebe :lol:
Sad kad Rus nije moderator ne moraš više da zentaš, pa nema potrebe za uvlačenjem stink.

Natrag