Još jedna prazna priča ovoga puta bez mnogo opisa ali dostojna sadržaja neke od emisija programa B92. Juče sam te prozvao a ti već postavljaš vesti sa istog medija, zar ne možeš ni jedan dan da izdržiš bez njih :lol:
Ali ok, ako misliš da ćeš tako sakriti svoj ruralni karakter gledajući jednu urbanu televiziju :lol:
Još jedan tvoj lažan komentar, ali dobro, i ti si jedan od onih koji veruje da kad se laž ponovi više puta, onda će ljudi poverovati da je to istina. stink. Laž ti je postala svakodnevna pojava, a lažima si oblepio ovaj forum, ko Mlađa političku scenu Srbije. stink. Inficiranim si ludilom zvanom Pink, i umesto što lupaš prstima po toj tastaturi, bolje udri glavom. :lol:
Smajli? Znao sam da treba više da ih trpam, posle svake rečenice kao ti. Da, pa dešava se da delujem k'o starac (Rus)...
Da, ja volim smajlije i rado ih koristim, pogotovo ovaj što se smeje, potreban mi je, jer Death-a redovno ismevam na forumu. stink.
Pa jeste da nekad deluješ ozbiljno k'o starac koji je ugledao sudnji dan. stink. Iako sam na početku tvog bivstvovanja na forumu mislio da imaš više kvarova i da ti je potreban generalni remont, sada malo popravljam sliku o tebi, i siguran sam da ćeš imati veću slavu na forumu, nego što je to imao legendarni član našeg foruma, čuveni Black Wizard. yes3 stink.
Ovo je za tebe Beljo, Sendi, Death-a, Tita, Mars, Dum, Vuka i sve ostale moje prijatelje, da se malo osvežite. yes3 Odoh jo malo na spavanje, da odmorim pred put, ponovo ću laditi mu*a u slanoj vodi. :blum3: stink.