Poklanjam...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovo je tvoj, čak i ja mogu reći, tipičan odbrambeni mehanizam. Ali, razumem ja sve to, ipak si ti čovek navijač.
I zato, evo ti ovo da zapališ na tribinama:

Nažalost, ne razumeš beljo, od skora si na forumu, sačekaj malo bolje da upoznaš forumaše, ne istrčavaj ko tele pred rudu. yes3 stink.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Navik'o sam ja da bljuješ laži o meni na forumu, dobro se zna šta ja mislim o ovoj režimsko - pede*skoj televiziji - B92. stink.

A ti nikada nećeš preboleti što više ljudi ne voli bivšu mis sis - Vendi, što ne prati izopačene trendove kao ti i medijsko čudovište zvano Pink, koje te je u portunosti zablentavilo. :lol:

Vidim da te previše opterećuju mediji. Od početne zbunjenosti i povučenosti sad ti je svaka druga reč "ja" :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nažalost, ne razumeš beljo, od skora si na forumu, sačekaj malo bolje da upoznaš forumaše, ne istrčavaj ko tele pred rudu. yes3 stink.

Delijo bukvalisto... Da, još sam zelen, mnogo toga još treba da vidim, naučim... U pravu si, apsolutno se slažem s tobom oko toga... :dirol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delijo bukvalisto... Da, još sam zelen, mnogo toga još treba da vidim, naučim... U pravu si, apsolutno se slažem s tobom oko toga... :dirol:
Možda ti se čini da se nekad kriminalno ponašam, ali ostalo iz mladosti, mladost - ludost. stink. Odrastao sam u vremenu kad su nam mediji servirali gangstere za idole, pa sam i ja krenuo tim putem...pajser u ruke, lomljenje brava, ta radnja stink. ...zelenašenje, pa sam bio bajbokovan, kad sam izašao, postao sam bolji čovek. yes3 stink.

Šalim se ja, volim dobro zezanje, šalim se na tuđ račun ali primam šalu i na svoj račun, tako što se toga tiče možeš da raspališ iz svih naoružanja. stink. Dobar si ti momak, ali mi nekako previše ozbiljno deluješ za momka od 20 godina.

A ovom Death-u, bolje da i ne odgovaram, dosadilo mi da ga svakog dana mlatim k'o vola u kupusu. :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
A ovom Death-u, bolje da i ne odgovaram, dosadilo mi da ga svakog dana mlatim k'o vola u kupusu. :lol:

Još jedna prazna priča ovoga puta bez mnogo opisa ali dostojna sadržaja neke od emisija programa B92. Juče sam te prozvao a ti već postavljaš vesti sa istog medija, zar ne možeš ni jedan dan da izdržiš bez njih :lol:
Ali ok, ako misliš da ćeš tako sakriti svoj ruralni karakter gledajući jednu urbanu televiziju :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
...tako što se toga tiče možeš da raspališ iz svih naoružanja. stink.

Beljo, evo za pocetak nesto od naoruzanja, nadam se da ce biti dovoljno. Ako zafali, javi :D

raid_sprej_protiv_letecih_insekataa.jpg

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Možda ti se čini da se nekad kriminalno ponašam, ali ostalo iz mladosti, mladost - ludost. stink. Odrastao sam u vremenu kad su nam mediji servirali gangstere za idole, pa sam i ja krenuo tim putem...pajser u ruke, lomljenje brava, ta radnja stink. ...zelenašenje, pa sam bio bajbokovan, kad sam izašao, postao sam bolji čovek. yes3 stink.

Šalim se ja, volim dobro zezanje, šalim se na tuđ račun ali primam šalu i na svoj račun, tako što se toga tiče možeš da raspališ iz svih naoružanja. stink. Dobar si ti momak, ali mi nekako previše ozbiljno deluješ za momka od 20 godina.

Smajli? Znao sam da treba više da ih trpam, posle svake rečenice kao ti. Da, pa dešava se da delujem k'o starac (Rus)...

Beljo, evo za pocetak nesto od naoruzanja, nadam se da ce biti dovoljno. Ako zafali, javi :D

raid_sprej_protiv_letecih_insekataa.jpg

Plavi? To je za leteće insekte? Ne, ne, ovde mi treba crveni Raid (za mileće).

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Još jedna prazna priča ovoga puta bez mnogo opisa ali dostojna sadržaja neke od emisija programa B92. Juče sam te prozvao a ti već postavljaš vesti sa istog medija, zar ne možeš ni jedan dan da izdržiš bez njih :lol:
Ali ok, ako misliš da ćeš tako sakriti svoj ruralni karakter gledajući jednu urbanu televiziju :lol:

Još jedan tvoj lažan komentar, ali dobro, i ti si jedan od onih koji veruje da kad se laž ponovi više puta, onda će ljudi poverovati da je to istina. stink. Laž ti je postala svakodnevna pojava, a lažima si oblepio ovaj forum, ko Mlađa političku scenu Srbije. stink. Inficiranim si ludilom zvanom Pink, i umesto što lupaš prstima po toj tastaturi, bolje udri glavom. :lol:

Smajli? Znao sam da treba više da ih trpam, posle svake rečenice kao ti. Da, pa dešava se da delujem k'o starac (Rus)...

Da, ja volim smajlije i rado ih koristim, pogotovo ovaj što se smeje, potreban mi je, jer Death-a redovno ismevam na forumu. stink.
Pa jeste da nekad deluješ ozbiljno k'o starac koji je ugledao sudnji dan. stink. Iako sam na početku tvog bivstvovanja na forumu mislio da imaš više kvarova i da ti je potreban generalni remont, sada malo popravljam sliku o tebi, i siguran sam da ćeš imati veću slavu na forumu, nego što je to imao legendarni član našeg foruma, čuveni Black Wizard. yes3 stink.

Ovo je za tebe Beljo, Sendi, Death-a, Tita, Mars, Dum, Vuka i sve ostale moje prijatelje, da se malo osvežite. yes3 Odoh jo malo na spavanje, da odmorim pred put, ponovo ću laditi mu*a u slanoj vodi. :blum3: stink.

mainphpg2viewcorele.jpg

220px-Coca-Cola_24_Can_Pack.jpg
cocacola1.5l-6x1.jpg

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa jeste da nekad deluješ ozbiljno k'o starac koji je ugledao sudnji dan. stink.

Pobogu :lol:

Delija, za tebe, opet si mislio da samo "smugnes" pa da brinemo :acute:

Nadam se da ti se boja dopada, trudila sam se da odaberem adekvatnu koja ide uz tvoj imidz yes3

I, da. Lep provod, drugar ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Još jedan tvoj lažan komentar, ali dobro, i ti si jedan od onih koji veruje da kad se laž ponovi više puta, onda će ljudi poverovati da je to istina. stink. Laž ti je postala svakodnevna pojava, a lažima si oblepio ovaj forum, ko Mlađa političku scenu Srbije. stink. Inficiranim si ludilom zvanom Pink, i umesto što lupaš prstima po toj tastaturi, bolje udri glavom. :lol:

Na tvoju nesreću sve može da se proveri. Toliko si podložan uticaju B92 da te baš briga što sebe ismejavaš na forumu, demokratski :lol:

Odoh jo malo na spavanje, da odmorim pred put, ponovo ću laditi mu*a u slanoj vodi. :blum3: stink.

Samo se ladi ali već nam je poznato da si lelumud :lol:

Natrag