Poklanjam...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Za Dum, jedno dobro "pomagalo" za kontrolu jezika. yes3

91580138.jpg

:lol: :lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Za Death-a yes3

imagesyg.jpg

Za Dum yes3 Ne moraš baš uvek kolima na posao, stiglo je proleće, biće valjda narednih dana lepog vremena, iskoristi ovaj moj poklon. :mrgreen:

f-od_svako_po_malo.JPG

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
To je činjenično stanje a ne samoprepoznavanje! ooo:D :lol:
Samo mi nije jasno kako se ostali nisu prepoznali, ili se samo prave da nisu!:dntknw::blum3:

Hvala Mars. yes3 Moram ovako da ti se zahvalim, jer ja Tita nisam prepoznao među tim divnim ljudima, pa nisam želeo da se moj nik nalazi pored njegovog. :mrgreen: :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Za Dum, jedno dobro "pomagalo" za kontrolu jezika. yes3

Tito specijalno za tebe dvogled, da dobro ''izvidiš Tošin bunar''....:lol:

bp2670.jpg

Za Dum yes3 Ne moraš baš uvek kolima na posao, stiglo je proleće, biće valjda narednih dana lepog vremena, iskoristi ovaj moj poklon. :mrgreen:

Neizmerno ti zahvaljujem za poklon...thnks ...Zašto se zahvaljujem? Poznavajući te, to je ipak bilo velikodušno od tebe, jer si mi mogao pokloniti i biciklicu sa tri točkića ili na pr. trotinet...Zato sam ti zahvalna...thnks
A ja znajući (a pominjao si), da si u teškim kućnim radovima, želim da ti poklonim ove ''ozbiljne alatke''..:mrgreen: :lol:

plaza.6166.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Hvala, Dum, al Tošin bunar se vidi i sa meseca, i bez dvogleda, nažalost... :lol: :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala, Dum, al Tošin bunar se vidi i sa meseca, i bez dvogleda, nažalost... :lol: :lol:
Bože Tito, što si ti nezahvalan čovek...Šta god da ti se pokloni, ti stalno nalaziš manu...:lol:
Evo sad sam se baš potrudila...Samo ogrebeš i.......:lol: Da ponovim, samo ogrebeš...a posle je sve lako...Tako kažu na TV-u....

dzakpara.jpg

Natrag