Poklanjam...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška, evo još jedan poklončić za tebe...Želim ovim putem da ti kažem, da sam ja mnogooo doooobar Master :angel: :angel: :angel:

bombonjera3.jpg

Ne, ne moraš da mi se zahvaljuješ...:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
I tebi će se izlizati ovi anđeli.;)
Velikodušna si nema šta.:)
Ja to veoma cenim,evo jedna sitnica za tebe
Ako ikad skreneš sa pravog puta da se odmah vrneš

gps_sema.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ivanjuški... ništa lično, samo kad god vidim yin-yang, setim te se.

Šteta što je preveliko za avatar.

537000a00zQbec.gif

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E crvendać,sad fercera,prvi put sam mislila da je u pitanju ispravljanje krive Drine ili životna linija,a sad je poruka mnogo jasnija.
Bio bi to dobar avatar.
Yin-Yang je prava filozofija.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
E crvendać,sad fercera,prvi put sam mislila da je u pitanju ispravljanje krive Drine ili životna linija,a sad je poruka mnogo jasnija.
Bio bi to dobar avatar.
Yin-Yang je prava filozofija.

Pa prvo sam probala da ga aploudujem direktno na forum, ali nije htelo. Sad je ok i drago mi je da ti se sviđa. ;)

Ja nikako ne mogu da prežalim što je moja mala igrajuća Betty suviše velika za potpis. Mislim da je to bio definitivno najbolji potpis koji sam do sada imala, mada je i ovaj dobar, još jedna kreacija mog najdražeg stiliste. :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Da je stilista malo vičniji,mogao bi to da sredi.Ja bih ali stvarno nemam vremena.:roll:

Mnogo si obučena,s obzirom ko je kreirao potpis,dobro si prošla.:D

Evo za njega nešto da se ne osti zapostavljen

6798_1.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Svim mojim prijateljima želim sve najbolje , nisam Vas videla ni čula odavno ali da znate da mislim na Vas uvek ćete biti u mom srcu :)

001n0545L55.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
za ekipu koja mi je upecatljiva;)e ovako ivanjuska,delija,dum,sendy,tito,death,juvernika(ne znam da li sam dobro napisala:)),rusyes3 ostali nadam se da ce se pridruziti;)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag