Poklanjam...

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ha, sa cecom69 kao pojačanjem, idemo 3:2. Poklanjam ceci69 dobre vibracije, da opstane sa nama u borbi.:)

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa ono sad ako smatraš da su ti potrebne, ti ih izvuci. Mislim, valjda je to sad nova moda tamo kod vas, znaš ti to bolje. A i sam si rekao jednom da si mogao biti maneken ili model, ne sećam se više tačno šta beše, pa eto dobre prilike da se pokažeš i dokažeš. A ja ću da protrljam onu lampicu i od ovih toprpeda da napravim jednu lepu, sočnu

spopara.jpg

pa bar da prezalogajim nešto dok se "revija manekena" bude održavala. Ne ide to na prazan stomak. :lol:

Boga mi, kratka ti pamet, ne sjećaš se. Evo kako si se samoreklamirao u temi "Najlepsi furunas". Šteta što je tema zaključana pa nije došla do kraja mada si ubjedljivo vodio i kopao i rukama i nogama da zauzmeš prvo mjesto. Prva nagrada su bile Zlatne gaće iz kolekcije Gold wizard za ponosnu paradu i tebi su zasluženo pripale. Još je veća šteta što je masa toga pobrisana iz te teme, pa da ljudi vide ko je furunaš a ko ne. PIGGY je trebala da ti uruči prvu nagradu.

Evo link
: http://serbianforum.org/forum-za-spamere/123078-najlepsi-furunas-d.html?highlight=furunaš

Prvobitno napisao black wizard
1973d1278964704-najlepsi-furunas-d-0000.jpg

Cura koja za mene ne glasa ... Sta reci ... Nisam ja na gubitku ...

A evo i zlatnih gaća, ti si ih osvojio.

472GACE.jpg

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ce-ca, Ce-ca, Ce-ca, Ce-ca, Ce-ca, ...... Ja joj poklanjam društvo da joj se slučajno ne prispava

9_383842110_brad_pitt_in_bed_h180404_l.jpg

Opet grešiš PicMAN. Tu temu nikada nisam smatrao za ozbiljno zato sam se i kostrepio toliko. A nahveći dokaz toga je i to da sam sam sebe izreklamirao.

Za razliku od tebe i tebi sličnih koji sve shvatate bukvalno, ja umem da se zezam. Tu moju sliku skini i stavi u svoju arhivu, uvek možeš da kažeš da si taj dasa ti ako se ikada odlučiš da ne budeš više "u penziji" ;)

Btw, lepom muškarcu sve lepo stoji pa će meni i te gaće lepo stajati ....

I, da te podsetim još jednu stvar PYC - ti si sada urednik, mislim ukoliko si zaboravio.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Za Besherat i Wizarda...ako im pomoc zatreba...:)
Bas je sparno...smile3
Vazduh treperi kao da nebo gori..:vorred:
sprema se oluja :blum3:

Jaci ste za Valtera..:)

A koji će to Valter od 1 do 6 braniti "Sarajevo" Ceco? Možda Djevojka snova sa Kika karamelama?

Wizard: Jel, vidi stvarno, u pravu si. Pa ti jedva dočekao da seiriš misleći kako mi je maca pojela jezik zato što sam urednik. A da si se "zezao" u toj temi vidjeli smo svi na kraju kada si se raskokodakao po cijelom forumu i prijavio PIGGY četiri puta. Pa se još prestravio da bi to moglo da osvane na FB. Stvarno si se zezao al kroz suze i kuknjavu.

Besherat: Lost in the space. Promašila si temu. Očigledno.

Poslednja izmena od urednika:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
ccccc... Deco,deco,ala ste se isprimali kao baba na popust u megamarketu... :D
Ajde,mir - daće čika Vule šećerne vune:

9191.jpg

A,tu su i bone:

1861_bombone.jpg

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Wizard: Jel, vidi stvarno, u pravu si. Pa ti jedva dočekao da seiriš misleći kako mi je maca pojela jezik zato što sam urednik. A da si se "zezao" u toj temi vidjeli smo svi na kraju kada si se raskokodakao po cijelom forumu i prijavio PIGGY četiri puta. Pa se još prestravio da bi to moglo da osvane na FB. Stvarno si se zezao al kroz suze i kuknjavu.

Pitam se samo kako si ti tako dobro upoznat sa svim tim kad si na SF stigao tek mnooooogo kasnije.

A to da bi trebalo da ćutiš tj da budeš neutralan, to je činjenica bratac jer kao urednik ne bi čak ni trebao da učestvuješ u diskusijama ovog tipa već da radiš nešto korisno po ovom Forumu.

Nisi urednik da bi se okolo blesavio. Na kraju baš nešto mislim da je VibeTribe bio u pravu .....

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pitam se samo kako si ti tako dobro upoznat sa svim tim kad si na SF stigao tek mnooooogo kasnije.

A to da bi trebalo da ćutiš tj da budeš neutralan, to je činjenica bratac jer kao urednik ne bi čak ni trebao da učestvuješ u diskusijama ovog tipa već da radiš nešto korisno po ovom Forumu.

Nisi urednik da bi se okolo blesavio. Na kraju baš nešto mislim da je VibeTribe bio u pravu .....

Pogledaj ispod Skočka od kada sam na forumu. Drugo; ne pametuj bez potrebe i ne dijeli savjete tipa "šta bi ko trebao" nego prvo počisti đubre ispred sebe. Ti ćeš da mi kažeš šta bih trebao a šta ne.

Tema: Za Besherat, Wizarda i Cecu. Obrišite se poslije jela.

611RENDA_TARIGUZ.gif

Natrag