Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa ono sad ako smatraš da su ti potrebne, ti ih izvuci. Mislim, valjda je to sad nova moda tamo kod vas, znaš ti to bolje. A i sam si rekao jednom da si mogao biti maneken ili model, ne sećam se više tačno šta beše, pa eto dobre prilike da se pokažeš i dokažeš. A ja ću da protrljam onu lampicu i od ovih toprpeda da napravim jednu lepu, sočnu
![]()
pa bar da prezalogajim nešto dok se "revija manekena" bude održavala. Ne ide to na prazan stomak. :lol:
Prvobitno napisao black wizard![]()
Cura koja za mene ne glasa ... Sta reci ... Nisam ja na gubitku ...
Za Besherat i Wizarda...ako im pomoc zatreba...
Bas je sparno...smile3
Vazduh treperi kao da nebo gori..:vorred:
sprema se oluja :blum3:
Jaci ste za Valtera..![]()
Wizard: Jel, vidi stvarno, u pravu si. Pa ti jedva dočekao da seiriš misleći kako mi je maca pojela jezik zato što sam urednik. A da si se "zezao" u toj temi vidjeli smo svi na kraju kada si se raskokodakao po cijelom forumu i prijavio PIGGY četiri puta. Pa se još prestravio da bi to moglo da osvane na FB. Stvarno si se zezao al kroz suze i kuknjavu.
Pitam se samo kako si ti tako dobro upoznat sa svim tim kad si na SF stigao tek mnooooogo kasnije.
A to da bi trebalo da ćutiš tj da budeš neutralan, to je činjenica bratac jer kao urednik ne bi čak ni trebao da učestvuješ u diskusijama ovog tipa već da radiš nešto korisno po ovom Forumu.
Nisi urednik da bi se okolo blesavio. Na kraju baš nešto mislim da je VibeTribe bio u pravu .....
Živa bila pa primila...i ti jedan poklon!Poklanjam Vuku...pojma nemam sto eto to mi pravo na um palo...znam da nisi zec wacko2
![]()