Poklanjam...

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Nemoj Vuče greota je, hebena ti ta bespolna palica. Ne treba za njih tako nešto, dtjeraće se oni u red kad smisle đe bi sa sobom.:lol:

Dobro... Poklanjam im onda:

lollypop.jpg

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

Tako je Vuče, nek ližu i cuclaju. Obrisaću ja njih ako se previše umusaju. Znaš kakva su djeca.:lol:

Ćoravi u svakom slučaju nismo, zato možeš i neuvećanim fontom da kucaš, vidimo odlično. Što se Nišave do Sićeva tiče, izgleda da ću i tim putem pre od tebe do cilja.

A ako si baš do "cuclanja", treba samo da pitaš ..... :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ćoravi u svakom slučaju nismo, zato možeš i neuvećanim fontom da kucaš, vidimo odlično. Što se Nišave do Sićeva tiče, izgleda da ću i tim putem pre od tebe do cilja.

A ako si baš do "cuclanja", treba samo da pitaš ..... :lol:

Kad bi ti Wizarde znao gdje ti je cilj. Možda na Veneri? Ili samo sanjaš moderatorski san? Biće interesantno u svakom slučaju. Što se lizanja i cuclanja tiče Vuk nije meni ponudio nego onima što ne znaju šta bi sa jezikom pa landraju i kad treba i kad ne treba. Cuclanje je ipak zanimacija najljepših furunaša, a ja taj nisam.:lol:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Lele, šta sam ja propuštila.:???: Malo ste nas potcijenili ( BW-a i mene ). Nećete s nama baš tako lako.:lol: Sreća što se ne ljutim, inače bi sijevale peruške po forumu.:lol:Što se tiče BW-a, neće on Nišavom, dok je moga Jadranskoga mora, pa crknite Vuče i PYC. I BW bi mogao da bude mod kad mu se ćefne. Sve bi vas " pobrisao " ko od šale. :tease: Mom dobrom đedu PYC-u ću oprostiti za opasku, jer je stariji, a ja sam kao fina, ali ovo đetište Vuk će mi doći na vratanca.:evil:
Poklanjam BW ( drugu u nevolji ) Aladinovu lampu. Sad mu ništa ne možete.:lol:

_vyrn_1Aladinova_lampa_webmini.jpg

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Nemoj da opet izvlačim Gold Wizard gaće iz arhive.:lol:

Pa ono sad ako smatraš da su ti potrebne, ti ih izvuci. Mislim, valjda je to sad nova moda tamo kod vas, znaš ti to bolje. A i sam si rekao jednom da si mogao biti maneken ili model, ne sećam se više tačno šta beše, pa eto dobre prilike da se pokažeš i dokažeš. A ja ću da protrljam onu lampicu i od ovih toprpeda da napravim jednu lepu, sočnu

spopara.jpg

pa bar da prezalogajim nešto dok se "revija manekena" bude održavala. Ne ide to na prazan stomak. :lol:

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ovo oko gaća mi nešto poznato.:lol: Ono je EC-a nešto spominjao na tu temu. Ni dao Bog da je tako .:lol: Poklanjam PYC-u hladan tuš, jer mu se svašta mota po glavi.:lol:

tus_2.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Za Besherat i Wizarda...ako im pomoc zatreba...:)
Bas je sparno...smile3
Vazduh treperi kao da nebo gori..:vorred:
sprema se oluja :blum3:

Jaci ste za Valtera..:)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag